Menu

Taal:

Balco balkonbeglazing kan leden van VvE tot €72 per maand aan servicekosten besparen

De belangrijke voordelen voor bewoners bij het plaatsen van een balkonbeglazing zijn het vergroten van de woonruimte, meer wooncomfort & woonplezier en natuurlijk duurzaamheid en lagere stookkosten.

Het grote financiele voordeel van een balkonbeglazing ligt echter in de besparing op onderhoudskosten. Het plaatsen van een balkonbeglazing (portiekflat) of een complete tweede huid gevel (galerijflat) beschermt onder andere de kozijnen, het metselwerk en de balkonvloer tegen weersinvloeden en slijtage. Daarnaast heeft het installeren van een balkonbeglazing een positief energetisch gevolg waarmee het vervangen van verouderd dubbelglas door bijvoorbeeld HR++ glas overbodig wordt.

VvE beheerder VvE Metea uit Nieuwegein heeft recentelijk de MeerJarenOnderhoudsPlannen (MJOP) van een tweetal VvE’s onder de loep genomen met het oog op een eventuele balkonrenovatie door Balco.

Beide VvE’s hebben substantiele terugkerende stelposten voor het reguliere schilderen van kozijnen, hekwerk en balkondeuren. Daarbij zijn er grote uitgaves nodig voor het vervangen van de kozijnen en hekwerk in de toekomst. Het plaatsen van een Balco balkonbeglazing draait het schilderwerk op de balkons terug naar een minimum, en het vervangen van kozijnen en hekwerk vervalt. Besparingen worden ook gemaakt op kleinere stelposten als het vervangen van kitwerk, schilderwerk plafonds en coaten van de balkonvloeren.

Uit dit onderzoek blijkt dat voor de leden van deze Vereniging van Eigenaren de besparingen op de servicekosten tot €72 per lid per maand kunnen oplopen.

Met een beperkte inleg, 30-jaar financiering van Balco en deze besparingen op de MJOP wordt het renoveren van balkons voor een zeer gering mutatie in de servicekosten mogelijk.

Voor vakkundig advies over de MJOP van uw VvE, neem gerust contact op de Bouwkundig consultent van VvE Metea, dhr. Remi Vermeulen,  030 6003939, remi.vermeulen@vvemetea.nl

Voor al uw vragen omtrent Balco Balkonsystemen staat Richard Matchett van Balco u graag te woord en hij is bereikbaar op 030-3078100 of richard.matchett@balco.nl

 


Hoogwaardige prefab balkonsystemen voor nieuwbouw, renovatie en transformatie

Balco is de marktleider in Europa voor balkons en balkonbeglazing. Het balkon als energiebron? Balco biedt een oplossing! Wil je meer weten over onze oplossingen voor renovatie-, transformatie- of nieuwbouwprojecten? Neem dan contact met ons op!

Balco is actief in verschillende landen in Europa. Zweden, Denemarken, Finland, Noorwegen, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Balco balkonbeglazing balkon galerijbeglazing
Balco balkonbeglazing balkon galerijbeglazing

Innovatieve balkonsystemen, balkonbeglazing en galerijbeglazing

Als gespecialiseerde leverancier binnen de balkonbranche ontwerpt, produceert en monteert Balco innovatieve balkonsystemen en balkonbeglazing. We zijn marktleider in Europa op het gebied van balkons voor grootschalige renovatie-, transformatie- en verduurzamingsprojecten. Daarnaast zijn al onze balkonsystemen zeer geschikt voor nieuwbouw.

Als betrouwbare partner van woningcorporaties, aannemingsbedrijven en architecten, kijken we naar budget, gestelde eisen en kwaliteit en nemen de esthetische wensen van de architect mee in het totaalproces. Zo biedt Balco voor elk project een passend advies.

Wil je meer weten over onze oplossingen voor renovatie-, transformatie- of nieuwbouwprojecten? Neem dan contact met ons op!

Lees hier meer over de voordelen van balkonbeglazing. Lees hier meer over de voordelen van galerijbeglazing.

Abonneer op onze nieuwsbrief!

Krijg doorlopend informatie over onze producten en oplossingen voor verenigingen van eigenaren, gemeentelijke woningcorporaties, particuliere eigenaren, architecten en bouwers.