Menu

Taal

NO DK NL DE PL EN CH SV FI

Accountmanager

Als gespecialiseerde leverancier binnen de balkonbranche ontwerpt, produceert en monteert Balco innovatieve balkonsystemen en balkonbeglazing.

Functie Omschrijving – Accountmanager

In de functie van accountmanager ben je verantwoordelijk voor het uitbreiden van de commerciële activiteiten van Balco Balkonsystemen. Je bezoekt de voorschrijvende partijen, projectontwikkelaars en de aannemerij.

Je zorgt naast het bezoeken van de klanten dat je alles in het werk stelt om de naam van Balco goed te positioneren. Dit doe je door adequate marketingondersteuning, het organiseren van Beurzen of andere activiteiten. Je signaleert je marktkansen, weet door te vragen naar de behoefte van de klant en bespreekt dit samen met Balco product- en conceptontwikkeling. Dus naast de verkoop denk je out off the box richting business development. Geen project is gelijk en hoe prachtig als je van een standaard project een mooi Balco concept kan neerzetten.
Om dergelijke projecten te realiseren werk je nauw samen met de projectmanager, sitemanager en commercieel directeur.


Met andere woorden een geweldige mooi commerciële functie met daarin ook een stuk ontwikkeling en organisatie.

Functie Eisen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die zich herkent in onderstaand profiel:

• Je hebt een HBO werk en denkniveau;

• Hebt ervaring in het bezoeken van voorschrijvende instanties en de aannemerij;

• Je bent absoluut commercieel gedreven en weet dat behoefte van de klant te achterhalen;

• Je beschikt over aantoonbare verkoopervaring in de bouwsector;

• Je werkt graag zeer zelfstandig, maar bent tevens een teamspeler;

• Je beschikt over Technisch (bouwkundig) affiniteit en inzicht;

• Out off the box kunnen denken;

• Je werkt vanaf huis of kantoor;

• Goede kennis van de Engelse taal is belangrijk.

Accountmanager - Balco Balkons
Balco Balkonsystemen

Bedrijfsprofiel

Balco is een toonaangevende Europese producent van balkonsystemen en balkon- en galerijbeglazing. Zij zijn actief in 8 landen en hebben ruim 500 medewerkers.

Het hoofdkantoor van Balco bevindt zich in Zweden, de productie van de balkonsystemen in Zweden en Polen. Met dochterbedrijven in Nederland, Denemarken, Finland, Engeland, Duitsland, Polen en Noorwegen bedienen we heel Europa.

Balco Balkonsystemen BV is, als betrouwbare en stabiele partner, het lokale aanspreekpunt voor advies, verkoop en projectbegeleiding in Nederland. Als specialist streven zij altijd naar de perfecte oplossing voor elk specifiek project met als doel: een tevreden klant.
Vanaf het prille begin is de enorme betrokkenheid van de medewerkers altijd hun drijvende kracht geweest.

Wil jij ook deel uitmaken van het Balco-team en samen met Balco groeien om nieuwe doelen te bereiken? Reageer dan op deze vacature.

Arbeidsvoorwaarden

Balco is een modern en succesvol bedrijf, zij bieden je een boeiende en afwisselende job in een groeiend bedrijf met een internationaal karakter, een open werkklimaat, korte beslistrajecten, vrijheid onder verantwoordelijkheid een zeer goed salaris en goede doorgroeimogelijkheden.

Solliciteren op de vacature van Accountmanager?

Balco heeft zijn werving & selectie procedure uitbesteed aan Perselectief BV.
Voor vragen over de vacature, solliciteren of over de procedure kun je contact opnemen met Tessa Hartemink: mailen naar tessahartemink@perselectief.nl of telefonisch te bereiken 0621256637.


Balco is de marktleider in Europa voor balkons en balkonbeglazing. Wil je meer weten over onze oplossingen voor renovatie-, transformatie- of nieuwbouwprojecten? Neem dan contact met ons op!

Balco is actief in verschillende landen in Europa. Zweden, Denemarken, Finland, Noorwegen, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.