Menu

Taal:

Afgekeurde of beschadigde balkons of galerijen? Wat nu? En wat kost het?

Onverwachts geconfronteerd met balkons of galerijen die niet aan de huidige veiligheidsnormen voldoen? Balco helpt u met slimme oplossingen en een renovatiebegroting binnen 5 werkdagen.

Wilt u weten wat de kosten van een balkonrenovatie of galerijrenovatie zijn? Neem dan contact met Balco op. De grootste balkonleverancier in Europa renoveert inmiddels ook voor opdrachtgevers in Nederland.

Veel vastgoedbezitters, -eigenaren en -beheerders zijn op zoek naar slimme en betaalbare oplossingen voor balkon- en galerijrenovatie. Dit naar aanleiding van het verplicht onderzoek opgelegd door het Ministerie voor Wonen om bepaalde galerijvloeren te laten controleren op veiligheid.

Waar de schade te uitgebreid is om te herstellen door middel van reparaties, kan het vervangen van de balkons en galerijen een uitkomst aanbieden. Balco ontwerpt, maakt en plaatst meer dan 6.000 balkons per jaar voor woningcorporaties en verenigingen van eigenaren door heel Europa.

Balco heeft een aantal slimme oplossingen voor balkon- en galerijrenovatie van portiekflats, galerijflats en woontorens.

Het investeren in Balco glazen balkons zal:

Onderhoudskosten van een gebouw aanzienlijk verlagen

Energiekosten besparen

Waarde van het vastgoed behoorlijk verhogen

Wooncomfort en woonplezier verbeteren

Wilt u meer weten?

Na een kennismakingsgesprek en opname van uw gebouw, ontvangt u binnen 5 werkdagen een vrijblijvend begroting voor een totaalrenovatie van uw balkons of galerijen. Balco zorgt voor het hele traject: advies, ontwerp, bouwkundig onderzoek, bouwtekeningen, bewonerscommunicatie, productie, montage en oplevering.

Wil je meer weten over onze oplossingen voor renovatie-, transformatie- of nieuwbouwprojecten? Neem dan contact met ons op!

Lees hier meer over de voordelen van balkonbeglazing.

Lees hier meer over de voordelen van galerijbeglazing.

Abonneer op onze nieuwsbrief!

Krijg doorlopend informatie over onze producten en oplossingen voor verenigingen van eigenaren, gemeentelijke woningcorporaties, particuliere eigenaren, architecten en bouwers.