Menu

Taal:

Balco als beste betonplaten voor balkons beoordeeld

In 2018 kregen de betonplaten van Balco de beste beoordeling van de Zweedse ‘Bouwproducten Beoordeling’ een vereniging opgezet door de grote bouwbedrijven en vastgoedeigenaren in Zweden die onder andere een systeem bezit voor beoordeling van bouwmaterialen.

De reden is dat Balco voortdurend streeft naar de hoogste kwaliteit. Het duurzame Balco productieproces is nauwgezet gepland en doordacht. Milieuvragen vormen ook een belangrijk deel van ons werk en we zijn erg trots op onze ISO certificeringen (SO 9001 en ISO 14001).

De balkonplaten worden in Balco’s eigen fabriek in het Smålandse Växjö, gemaakt. Dit betekent dat we de kwaliteit van de balkonplaten onder heel andere omstandigheden kunnen verzekeren dan wanneer ze op de bouwplaats worden gemaakt. Behalve de interne controles die worden uitgevoerd, zorgen we ook dat onafhankelijke partijen de producten beoordelen uitvoeren, om te garanderen dat we een hoge standaard houden.

‘Bouwproducten Beoordeling’ is één van die partijen die de producten van Balco beoordeelt. Zij zijn een financieel onafhankelijke vereniging die o.a. ernaar streeft om te zorgen dat de producten die in de huidige bouwindustrie gebruikt worden, geen schadelijke chemicaliën bevatten. Ze willen ook zien dat bedrijven een sociaal duurzaam perspectief in hun productie bedenken.


Hoogwaardige prefab balkonsystemen voor nieuwbouw, renovatie en transformatie

Balco is de marktleider in Europa voor balkons en balkonbeglazing. Het balkon als energiebron? Balco biedt een oplossing! Wil je meer weten over onze oplossingen voor renovatie-, transformatie- of nieuwbouwprojecten? Neem dan contact met ons op!

Balco is actief in verschillende landen in Europa. Zweden, Denemarken, Finland, Noorwegen, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Balco balkonbeglazing balkon galerijbeglazing

Balco balkonbeglazing balkon galerijbeglazing

Innovatieve balkonsystemen, balkonbeglazing en galerijbeglazing

Als gespecialiseerde leverancier binnen de balkonbranche ontwerpt, produceert en monteert Balco innovatieve balkonsystemen en balkonbeglazing. We zijn marktleider in Europa op het gebied van balkons voor grootschalige renovatie-, transformatie- en verduurzamingsprojecten. Daarnaast zijn al onze balkonsystemen zeer geschikt voor nieuwbouw.

Als betrouwbare partner van woningcorporaties, aannemingsbedrijven en architecten, kijken we naar budget, gestelde eisen en kwaliteit en nemen de esthetische wensen van de architect mee in het totaalproces. Zo biedt Balco voor elk project een passend advies.

 

Wil je meer weten over onze oplossingen voor renovatie-, transformatie- of nieuwbouwprojecten? Neem dan contact met ons op!

Lees hier meer over de voordelen van balkonbeglazing. Lees hier meer over de voordelen van galerijbeglazing.

Abonneer op onze nieuwsbrief!

Krijg doorlopend informatie over onze producten en oplossingen voor verenigingen van eigenaren, gemeentelijke woningcorporaties, particuliere eigenaren, architecten en bouwers.