Menu

Taal

NO DK NL DE PL EN CH SV FI

Balco biedt interessante oplossingen om galerijen te verduurzamen

Voor VvE’s die bezig zijn met duurzaamheid en het toekomstperspectief van hun gebouw heeft Balco een systeem om de galerij te verduurzamen.

Het unieke galerijbeglazingssysteem zorgt niet alleen voor een esthetisch fraaie galerij, vrij van weersinvloeden, maar ook voor een besparing op onderhouds- en energiekosten en meer wooncomfort.

Bovendien bevat het Balco Access® Systeem slimme technieken waarmee wordt voldaan aan de eisen op het gebied van ventilatie en brandveiligheid.

Access galerijbeglazing 595x595

Access galerijbeglazing 595x595

Het Balco Access®Systeem is het enige systeem dat besparing, bewonerscomfort en brandveiligheid met elkaar combineert.

Access brandvarnare 595x595
Access magnetkontakt 595x595

Access® heeft een automatische openingsfunctie ten behoeve van de brandveiligheid: bij rook of stroomuitval worden de ramen volledig automatisch ontgrendeld en geopend.

Jörgen Boegborn schreef er een interessant artikel over in het VvE Belang Magazine.

Nieuwsgierig of de Access® galerijbeglazing iets is voor jouw VvE of woningcorporatie? Of ben je bezig met een verduurzamingstraject van je gebouw en klinkt dit als een interessante optie? Lees dan hier het volledige artikel.

Of neem voor meer informatie contact op met Jörgen Boegborn via +31 620 71 30 94 of Jorgen.Boegborn@balco.nl

Jörgen Balco 595x595

Jörgen Boegborn, Area Sales Manager bij Balco Nederland.

Hoogwaardige prefab balkonsystemen voor nieuwbouw, renovatie en transformatie

Balco is de marktleider in Europa voor balkons en balkonbeglazing. Het balkon als energiebron? Balco biedt een oplossing! Wil je meer weten over onze oplossingen voor renovatie-, transformatie- of nieuwbouwprojecten? Neem dan contact met ons op!

Balco is actief in verschillende landen in Europa. Zweden, Denemarken, Finland, Noorwegen, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Balco balkonbeglazing balkon galerijbeglazing
Balco balkonbeglazing balkon galerijbeglazing

Innovatieve balkonsystemen, balkonbeglazing en galerijbeglazing

Als gespecialiseerde leverancier binnen de balkonbranche ontwerpt, produceert en monteert Balco innovatieve balkonsystemen en balkonbeglazing. We zijn marktleider in Europa op het gebied van balkons voor grootschalige renovatie-, transformatie- en verduurzamingsprojecten. Daarnaast zijn al onze balkonsystemen zeer geschikt voor nieuwbouw.

Als betrouwbare partner van woningcorporaties, aannemingsbedrijven en architecten, kijken we naar budget, gestelde eisen en kwaliteit en nemen de esthetische wensen van de architect mee in het totaalproces. Zo biedt Balco voor elk project een passend advies.

Lees hier meer over de voordelen van balkonbeglazing. Lees hier meer over de voordelen van galerijbeglazing.