Menu

Taal:

Balco biedt interessante oplossingen om galerijen te verduurzamen

Voor VvE’s die bezig zijn met duurzaamheid en het toekomstperspectief van hun gebouw heeft Balco een systeem om de galerij te verduurzamen. Het unieke galerijbeglazingssysteem zorgt niet alleen voor een esthetisch fraaie galerij, vrij van weersinvloeden, maar ook voor een besparing op onderhouds- en energiekosten en meer wooncomfort. Bovendien bevat het Balco Access® Systeem slimme technieken waarmee wordt voldaan aan de eisen op het gebied van ventilatie en brandveiligheid.

Jörgen Boegborn schreef er een interessant artikel over in het VvE Belang Magazine. 

Balco biedt interessante oplossingen om galerijen te verduurzamen
Balco Galerijbeglazing Balkonsystemen

Het Balco Access® Systeem is het enige systeem dat besparing, bewonerscomfort en brandveiligheid met elkaar combineert.

Balco Galerijbeglazing Balkonsystemen Rookmelder
Balco biedt interessante oplossingen om galerijen te verduurzamen

Access® heeft een automatische openingsfunctie ten behoeve van de brandveiligheid: bij rook of stroomuitval worden de ramen volledig automatisch ontgrendeld en geopend.

Nieuwsgierig of de Access® galerijbeglazing iets is voor jouw VvE of woningcorporatie? Of ben je bezig met een verduurzamingstraject van je gebouw en klinkt dit als een interessante optie? Lees dan hier het volledige artikel.

Of neem voor meer informatie contact op met Jörgen Boegborn via +31 620 71 30 94 of Jorgen.Boegborn@balco.nl

Jörgen Boegborn. Area Sales Manager bij Balco Balkonsystemen
Jörgen Boegborn. Area Sales Manager bij Balco Balkonsystemen

Hoogwaardige prefab balkonsystemen voor nieuwbouw, renovatie en transformatie

Balco is de marktleider in Europa voor balkons en balkonbeglazing. Het balkon als energiebron? Balco biedt een oplossing! Wil je meer weten over onze oplossingen voor renovatie-, transformatie- of nieuwbouwprojecten? Neem dan contact met ons op!

Balco is actief in verschillende landen in Europa. Zweden, Denemarken, Finland, Noorwegen, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Innovatieve balkonsystemen, balkonbeglazing en galerijbeglazing

Als gespecialiseerde leverancier binnen de balkonbranche ontwerpt, produceert en monteert Balco innovatieve balkonsystemen en balkonbeglazing. We zijn marktleider in Europa op het gebied van balkons voor grootschalige renovatie-, transformatie- en verduurzamingsprojecten. Daarnaast zijn al onze balkonsystemen zeer geschikt voor nieuwbouw.

Als betrouwbare partner van woningcorporaties, aannemingsbedrijven en architecten, kijken we naar budget, gestelde eisen en kwaliteit en nemen de esthetische wensen van de architect mee in het totaalproces. Zo biedt Balco voor elk project een passend advies.

Wil je meer weten over onze oplossingen voor renovatie-, transformatie- of nieuwbouwprojecten? Neem dan contact met ons op!

Lees hier meer over de voordelen van balkonbeglazing. Lees hier meer over de voordelen van galerijbeglazing.

Abonneer op onze nieuwsbrief!

Krijg doorlopend informatie over onze producten en oplossingen voor verenigingen van eigenaren, gemeentelijke woningcorporaties, particuliere eigenaren, architecten en bouwers.