Menu

Taal:

Balco groeit met nieuwe Business Development Manager

Als toonaangevende balkonexpert, blijft Balco groeien. Dit komt onder andere door de toenemende vraag naar balkon- en beglazingssystemen voor transformatie-, renovatie- en verduurzamingsprojecten. Maar ook op het gebied van balkonsystemen voor nieuwbouwprojecten staat Balco niet stil! Om ook die vraag vanuit de professionele markt van aannemers, architecten en constructeurs te bedienen, is de verkooporganisatie in Nederland onlangs versterkt met Job Hessel als Business Development Manager.

Job is afkomstig uit de bouwwereld en neemt ruime kennis en ervaring mee op het gebied van het totale bouwtraject, die hij inzet bij met name nieuwbouwprojecten van Balco. Zijn expertise zal ongetwijfeld bijdragen aan het consolideren van Balco’s positie als marktleider binnen de balkonbranche in Europa. “Ik kijk er naar uit om met mijn kennis en expertise de professionele markt van aannemers, architecten en constructeurs te ondersteunen en adviseren”, zegt Job Hessel.

Balco is één van Europa’s toonaangevende fabrikanten van balkons en balkonbeglazing voor nieuwbouw-, transformatie- en renovatieprojecten. Sinds de oprichting in 1987 groeide het bedrijf uit tot een serieuze speler in de balkonbranche, mede door het tekort aan woningen en de groeiende transformatiemarkt. Inmiddels is Balco actief in acht landen, telt het ongeveer 400 medewerkers en bestaat de clientèle uit verenigingen van eigenaren, woningcorporaties, vastgoedeigenaren, architecten en aannemers.

Job Hessel

”Ook op het gebied van nieuwbouw heeft Balco een groot potentieel”, benadrukt Job, “want Balco biedt ook voor nieuwbouwprojecten passende balkonoplossingen.” Job doelt op het nieuwe product van Balco, een lichtgewicht prefab balkon, welke uitermate geschikt is voor nieuwbouw, steigerloos en circulair bouwen. Daarbij ontwikkelde Balco een constructiesysteem specifiek geschikt voor toepassingen in de CLT wereld. Meer daarover lees je hier.

Ontzorgen zit in ons DNA

Als ketenpartner is Balco betrokken bij het gehele proces. Het ontzorgen van de klant op het gebied van balkons, dáár zit de kracht van Balco. Van design tot engineering, van ontwerp tot montage en uiteraard de garantie inspectie. Maar de service van Balco houdt niet op bij de oplevering, Balco is er zelfs voor toekomstig onderhoud. Richard Matchett, algemeen directeur Nederland, is zeer positief over de volgende stap die Balco maakt in Nederland en verwelkomt zijn nieuwe collega: “Steeds meer ontwikkelende aannemers en architecten weten Balco te vinden voor prefab balkonsystemen bij transformatie-, renovatie- én nieuwbouwprojecten. Wij zijn er trots op Job te verwelkomen en kijken uit naar het uitbreiden van ons netwerk onder deze opdrachtgevers.”

Benieuwd wat Balco voor jouw nieuwbouwproject kan betekenen? Neem dan contact op met Job Hessel via job.hessel@balco.nl of bel 0630131384. Voor renovatie-, transformatie- of verduurzamingsprojecten neem je contact op met Richard Matchett via richard.matchett@balco.nl of bel 0657779170.

Abonneer op onze nieuwsbrief!

Krijg doorlopend informatie over onze producten en oplossingen voor verenigingen van eigenaren, gemeentelijke woningcorporaties, particuliere eigenaren, architecten en bouwers.