Menu

Taal

NO DK NL DE PL EN CH SV FI

Balco groeit met nieuwe Business Development Manager

De toonaangevende balkonexpert Balco blijft groeien. Steeds meer opdrachtgevers vragen om hun balkon- en beglazingssystemen voor transformatie- en renovatieprojecten. De verkooporganisatie in Nederland is onlangs versterkt met Business Development Manager Job Hessel, afkomstig uit de bouwwereld met een ruime kennis en ervaring van het totale (ver)bouwtraject.

 ”Ik kijk ernaar uit om de professionele markt van aannemers, architecten en woningbouwverenigingen te betrekken bij het consolideren van Balco’s positie als marktleider binnen de balkonbranche in Europa” vertelt Job Hessel.

Balco is één van Europa’s toonaangevende fabrikanten van balkons en balkonbeglazing voor transformatie- en renovatieprojecten. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1987 is er veel gebeurd. Vandaag de dag is Balco actief in acht landen, heeft ongeveer 400 medewerkers en haar belangrijkste klanten zijn verenigingen van eigenaren, woningcorporaties, vastgoedeigenaren en aannemers. Nu groeit het bedrijf verder. ”Het potentieel van Balco is enorm gezien het tekort aan woningen en de groeiende transformatiemarkt. Maar ook voor de nieuwbouw heeft Balco een groot potentieel, omdat ze ook voor deze markt passende oplossingen hebben,” benadrukt Job Hessel.

Job Hessel

 

Betrokken bij het hele proces

Als ketenpartner is Balco betrokken vanaf design tot de garantie inspectie, en zelfs voor toekomstig onderhoud. Richard Matchett, algemeen directeur Nederland, is zeer positief over de volgende stap die Balco maakt in Nederland en verwelkomt zijn nieuwe collega Job Hessel.

“Steeds meer ontwikkelende aannemers en architecten weten Balco te vinden voor prefab balkonsystemen voor transformatie en renovatie. Wij zijn er trots op Job Hessel te verwelkomen en kijken uit naar het uitbreiden van ons netwerk onder deze opdrachtgevers”.