Menu

Taal

NO DK NL DE PL EN CH SV FI

Balco Nederland breidt uit met nieuwe Project Manager

Balco, de grootste balkonproducent van Europa en dé specialist op het gebied van balkonbeglazing en balkonsystemen voor nieuwbouw, renovatie en transformatie groeit maar door! Daarom is het Nederlandse team vanaf juni 2021 uitgebreid met Project Manager Jazmine Emami.

Jazmine Emami - project manager Balco
Project Manager Jazmine Emami.

Jazmine studeerde aan de TU Delft (Architecture, Urbanism and Building Sciences) en is daarna als architect werkzaam geweest. Ze ontwierp verschillende gebouwtypes waaronder woningen, een segment waar ze in verder wilde groeien. Vervolgens heeft ze als ontwikkelingsmanager gewerkt en kon op die manier in de keuken meekijken hoe een groot project tot stand komt en welke processen daar allemaal bij komen kijken. ‘En nu ga ik de opgedane kennis en ervaring vanuit deze beide gebieden combineren bij Balco. Zodra een opdracht concrete vormen aanneemt, stap ik in als project manager om te beoordelen hoe realistisch het plan is en om vervolgens te zorgen dat alles ontworpen, bedacht en geengineerd wordt. Ik verzorg de totale begeleiding van het project tussen leverancier, architect, opdrachtgever en aannemer.’

Best of both worlds

‘Vanuit mijn achtergrond in de architectuur neem ik ervaring mee op het gebied van technische aspecten van een gebouw en hoe een gebouw verduurzaamd kan worden. Vanuit de kant van de ontwikkelaar ben ik bekend geraakt met alle processen die bij een grootschalig project komen kijken. Zowel op het gebied van wet- en regelgeving, zoals het verzorgen van de benodigde vergunningen, als ook (duurzaamheids)eisen van een project. Maar ook budget technisch. In feite beslaat mijn taak de complete begeleiding van een project vanaf het moment dat een opdracht is gevallen, tot en met de oplevering en de nazorg.’ Collega Peter Bours vult aan: ‘Het is een mooie combinatie van beide expertisegebieden uit de architectuur en de ontwikkelingswereld die Jazmine bij Balco kan gaan toepassen. Zo hebben we the best of both worlds.’ Jazmine: ‘Ik zal veel gaan samenwerken met Peter. Hij heeft ruim veertig jaar ervaring op de bouwplaats zelf en weet exact wat er in de praktijk allemaal geregeld moet worden of waar de uitdagingen zitten. Hij kan mijn adviseren vanuit de praktische kennis terwijl ik dat met mij academische kennis weer kan aanvullen.’

Meerwaarde voor een gebouw creëren

‘Altijd houd ik voor ogen dat ik een meerwaarde voor het gebouw wil creëren en voor de eindgebruiker: hoe gaat deze zich voelen in hetgeen wij aan het realiseren zijn? Op het gebied van woongenot, maar ook de esthetische waarde en of alles technisch klopt. Daarbij vind ik het waardevol om ook te kijken hoe we de toekomst kunnen verbeteren. Zowel in renovatie en transformatie als nieuwbouw. Op het gebied van verduurzaming heeft Balco al veel aspecten getackeld, daarom spreekt de organisatie mij ook zo aan.’ Jazmine geeft aan om naast het projectmanagement ook graag te onderzoeken hoe de Balco producten scoren op het gebied van duurzaamheid en hoe ze dit kan promoten onder de architecten. ‘Want Balco kan daar echt een verschil in maken. In Engeland zijn ze hier al heel ver mee, maar in Nederland zijn wij hierin echt een pionier. Wij hebben met het volledige team echt de ambitie om de Nederlandse markt te laten weten dat de naam Balco staat voor kwaliteit en duurzaamheid.’

Spin in het web met helikopterview

Peter: ‘Jazmine heeft een hoog empathisch vermogen en is een echte teamplayer. Haar toegevoegde waarde zit in het feit dat ze enorm goed de helikopterview kan behouden in de processen en ervoor zorgt dat een project goed verloopt. Elk resultaat is een nieuw referentieproject voor Balco.’ Jazmine besluit: ‘Als spin in het web heb je met zoveel mensen en partijen te maken. Dan is het belangrijk iedereen met respect te behandelen en te luisteren naar de meningen van anderen, zonder het doel uit het oog te verliezen en beslist de regie te behouden. Met als resultaat: een tevreden klant die professioneel advies heeft gekregen vanuit de expertise van Balco die vervolgens in een product uitstekend tot z’n recht is gekomen. Ik geloof in de producten van Balco, die zoveel voordelen bieden op het gebied van duurzaamheid van gebouwen. Ik kijk er naar uit om prachtige projecten te realiseren in Nederland. Ook op het gebied van nieuwbouw. Door goed samen te werken met architecten kunnen we zo esthetisch aantrekkelijke oplossingen realiseren.’

Je komt in contact met Project Manager Jazmine via:
Jazmine.Emami@balco.nl of je kunt haar bellen op: +31 303 07 81 00 of mobiel: +31 620720143


Balco is de marktleider in Europa voor balkons en balkonbeglazing. Wil je meer weten over onze oplossingen voor renovatie-, transformatie- of nieuwbouwprojecten? Neem dan contact met ons op!

Balco is actief in verschillende landen in Europa. Zweden, Denemarken, Finland, Noorwegen, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Innovatieve balkonsystemen, balkonbeglazing en galerijbeglazing

Als gespecialiseerde leverancier binnen de balkonbranche ontwerpt, produceert en monteert Balco innovatieve balkonsystemen en balkonbeglazing. We zijn marktleider in Europa op het gebied van balkons voor grootschalige renovatie-, transformatie- en verduurzamingsprojecten. Daarnaast zijn al onze balkonsystemen zeer geschikt voor nieuwbouw.

Als betrouwbare partner van woningcorporaties, aannemingsbedrijven en architecten, kijken we naar budget, gestelde eisen en kwaliteit en nemen de esthetische wensen van de architect mee in het totaalproces. Zo biedt Balco voor elk project een passend advies.

Abonneer op onze nieuwsbrief!

Krijg doorlopend informatie over onze producten en oplossingen voor verenigingen van eigenaren, gemeentelijke woningcorporaties, particuliere eigenaren, architecten en bouwers.