Menu

Taal

NO DK NL DE PL EN CH SV FI

Balkonoplossing voor CLT-constructies en houtskeletbouw

Door de ontwikkeling in duurzaam en circulair bouwen in Nederland, zien we een grote toename in het gebruik van CLT-constructies en houtskeletbouw. Als Zweeds bedrijf zit bouwen met hout in ons DNA en hebben veel ervaring en kennis opgedaan met het bouwen in houten constructies. Combineer dit met onze expertise op het gebied van prefab balkonsystemen en dan is het logisch dat Balco ook voor deze toenemende vraag een passend antwoord kan bieden.

Lichtgewicht prefab balkon

Wij hebben een nieuw lichtgewicht prefab balkon ontwikkeld dat uitermate geschikt is voor nieuwbouw, circulair en steigerloos bouwen. Daarnaast is het ook geschikt voor projecten met een CLT-constructie of voor houtskeletbouw.

Het balkonsysteem wordt achteraf gemonteerd en kan aan het einde van de levensduur van een gebouw weer gedemonteerd worden. Daarmee sluit het goed aan bij de gedachte van circulair bouwen. Daarnaast kan het balkon in zijn geheel worden aangepast aan de architectuur van het gebouw. Zo bieden wij balustrades in verschillende stijlen en materialen aan. Je kunt kiezen uit alle ral-kleuren en ook op het gebied van glas zijn er meerdere mogelijkheden.

Continue verbeteren

Door continu in gesprek te blijven met HSB- en CLT-bouwers willen wij nóg beter aansluiten op de marktvraag en de ideale oplossing bieden.

Meer weten of meepraten?
Neem dan contact op met Job Hessel via job.hessel@balco.nl of bel 06-30131384.

Benieuwd naar al onze prefab balkonoplossingen?