Menu

Taal

NO DK NL DE PL EN CH SV FI

Het balkon als energiebron? Balco biedt een oplossing!

Balco biedt een balkonsysteem met geïntegreerde zonnepanelen: ideaal bij verduurzamingstrajecten van VvE’s en NOM-renovaties. Jörgen Boegborn schreef er een interessant artikel over in het VvE Belang Magazine.

Volgens Boegborn kan het toevoegen van zonnepanelen op balkons of in galerijen een extra impuls geven aan de route naar een Nul-Op-de-Meterrenovatie. “Het balkonsysteem van Balco is bijzonder geschikt wanneer VvE’s – als onderdeel van een verduurzamingstraject – nieuwe balkons of galerijbeglazing gaan toepassen om het wooncomfort te verhogen. Door te kiezen voor ons balkonsysteem met geïntegreerde zonnepanelen in de borstweringen, ontstaat een energiezuinige en tegelijkertijd bijzonder fraaie oplossing.”

Energie-efficiënt en esthetisch erg fraai: het Balco balkonsysteem met geïntegreerde zonnepanelen in de borstwering.

 – Jörgen Boegborn, Area Sales Manager bij Balco Nederland.

Nieuwsgierig of deze energiezuinige, esthetisch aantrekkelijke oplossing iets is voor jouw VvE? Of ben je bezig met een verduurzamingstraject waarin nieuwe balkons of galerijbeglazing worden toegepast om het wooncomfort te verhogen en is dit iets waar je misschien nog niet aan hebt gedacht?
Lees dan hier het volledige artikel.

Of neem voor meer informatie contact op met Jörgen Boegborn via
+31 620 71 30 94 of Jorgen.Boegborn@balco.nl