Menu

Taal:

Het balkon als energiebron? Balco biedt een oplossing!

Balco biedt een balkonsysteem met geïntegreerde zonnepanelen: ideaal bij verduurzamingstrajecten van VvE’s en NOM-renovaties. Jörgen Boegborn schreef er een interessant artikel over in het VvE Belang Magazine.

Volgens Boegborn kan het toevoegen van zonnepanelen op balkons of in galerijen een extra impuls geven aan de route naar een Nul-Op-de-Meterrenovatie. “Het balkonsysteem van Balco is bijzonder geschikt wanneer VvE’s – als onderdeel van een verduurzamingstraject – nieuwe balkons of galerijbeglazing gaan toepassen om het wooncomfort te verhogen. Door te kiezen voor ons balkonsysteem met geïntegreerde zonnepanelen in de borstweringen, ontstaat een energiezuinige en tegelijkertijd bijzonder fraaie oplossing.”

Het balkon als energiebron? Balco biedt een oplossing!

Balco Balkon balkonsysteem

Energie-efficiënt en esthetisch erg fraai: het Balco balkonsysteem met geïntegreerde zonnepanelen in de borstwering.

 – Jörgen Boegborn, Area Sales Manager bij Balco Nederland.

Nieuwsgierig of deze energiezuinige, esthetisch aantrekkelijke oplossing iets is voor jouw VvE? Of ben je bezig met een verduurzamingstraject waarin nieuwe balkons of galerijbeglazing worden toegepast om het wooncomfort te verhogen en is dit iets waar je misschien nog niet aan hebt gedacht?
Lees dan hier het volledige artikel.

Of neem voor meer informatie contact op met Jörgen Boegborn via
+31 620 71 30 94 of Jorgen.Boegborn@balco.nl


Balco is de marktleider in Europa voor balkons en balkonbeglazing. Het balkon als energiebron? Balco biedt een oplossing! Wil je meer weten over onze oplossingen voor renovatie-, transformatie- of nieuwbouwprojecten? Neem dan contact met ons op!

Balco is actief in verschillende landen in Europa. Zweden, Denemarken, Finland, Noorwegen, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Innovatieve balkonsystemen, balkonbeglazing en galerijbeglazing

Als gespecialiseerde leverancier binnen de balkonbranche ontwerpt, produceert en monteert Balco innovatieve balkonsystemen en balkonbeglazing. We zijn marktleider in Europa op het gebied van balkons voor grootschalige renovatie-, transformatie- en verduurzamingsprojecten. Daarnaast zijn al onze balkonsystemen zeer geschikt voor nieuwbouw.

Als betrouwbare partner van woningcorporaties, aannemingsbedrijven en architecten, kijken we naar budget, gestelde eisen en kwaliteit en nemen de esthetische wensen van de architect mee in het totaalproces. Zo biedt Balco voor elk project een passend advies.

Abonneer op onze nieuwsbrief!

Krijg doorlopend informatie over onze producten en oplossingen voor verenigingen van eigenaren, gemeentelijke woningcorporaties, particuliere eigenaren, architecten en bouwers.