Menu

Taal:

Site manager

In de functie van Site Manager is het jouw taak om de toegewezen montageploegen op de projecten in te plannen, coördineren en te beheren. Je bent verantwoordelijk voor het behandelen van je projecten zowel telefonisch als per mail, dit voor je eigen productie als van externe leveranciers.

Tevens ben je betrokken bij bouwvergaderingen en inspecties. De functie houdt onder meer in dat je ervoor zorgt dat de montage volgens tekeningen en instructies plaatsvindt, dat veiligheidsvoorschriften, wetten en richtlijnen worden nageleefd. Je werkt nauw samen met de projectmanagers met wie je het project uitvoert.

De service is per project gelokaliseerd, wat betekent dat jouw werkplek in heel Nederland kan zijn maar vanuit huis begint.

Voor meer informatie over de functie als Site Manager, lees hier meer


Balco is de marktleider in Europa voor balkons en balkonbeglazing. Wil je meer weten over onze oplossingen voor renovatie-, transformatie- of nieuwbouwprojecten? Neem dan contact met ons op!

Balco is actief in verschillende landen in Europa. Zweden, Denemarken, Finland, Noorwegen, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Abonneer op onze nieuwsbrief!

Krijg doorlopend informatie over onze producten en oplossingen voor verenigingen van eigenaren, gemeentelijke woningcorporaties, particuliere eigenaren, architecten en bouwers.