Menu

Taal:

Van Rhijn Bouw kiest Balco als partner voor transformatieproject

Balco gaat de balkons ontwerpen, produceren, leveren en monteren voor een transformatieproject in Alphen aan de Rijn in opdracht van Van Rhijn Bouw BV te Katwijk.

Balkonsysteem van Balco

Het voormalige kantoorgebouw op de Laan der Continenten wordt door Van Rhijn Bouw getransformeerd naar 44 appartementen.  Van Rhijn Bouw is actief op het gebied van nieuwbouw, projectontwikkeling, onderhoud, renovatie en verbouw. Met reeds 45 jaar ervaring in het vak heeft Van Rhijn Bouw tal van aansprekende projecten gerealiseerd.

Balco zal verschillende soorten balkons op dit project bouwen, onder andere enkele balkons met de unieke Balco ‘Vision’ profiel loze beglazingen.

Balco verheugt zich op een prettige samenwerking met Van Rhijn Bouw BV.


Balco is de marktleider in Europa voor balkons en balkonbeglazing. Wil je meer weten over onze oplossingen voor renovatie-, transformatie- of nieuwbouwprojecten? Neem dan contact met ons op!

Balco is actief in verschillende landen in Europa. Zweden, Denemarken, Finland, Noorwegen, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Innovatieve balkonsystemen, balkonbeglazing en galerijbeglazing

Als gespecialiseerde leverancier binnen de balkonbranche ontwerpt, produceert en monteert Balco innovatieve balkonsystemen en balkonbeglazing. We zijn marktleider in Europa op het gebied van balkons voor grootschalige renovatie-, transformatie- en verduurzamingsprojecten. Daarnaast zijn al onze balkonsystemen zeer geschikt voor nieuwbouw.

Als betrouwbare partner van woningcorporaties, aannemingsbedrijven en architecten, kijken we naar budget, gestelde eisen en kwaliteit en nemen de esthetische wensen van de architect mee in het totaalproces. Zo biedt Balco voor elk project een passend advies.

Abonneer op onze nieuwsbrief!

Krijg doorlopend informatie over onze producten en oplossingen voor verenigingen van eigenaren, gemeentelijke woningcorporaties, particuliere eigenaren, architecten en bouwers.