Menu

Taal:

Vandaag in beeld Ludo Boekhout

Vandaag in beeld Ludo Boekhout. Vanaf 1 maart werkzaam voor Balco Balkonsystemen in de functie van Site Manager. Om een beter beeld van Ludo te krijgen stellen wij hem een aantal vragen.

Van marinier naar site manager, dat lijkt mij een ongebruikelijke carriere switch?

Nee hoor, absoluut niet! Voordat ik 8 jaar geleden begon bij de mariniers heb ik meerdere jaren voor een bouw- en aannemingsbedrijf gewerkt als timmerman/assistent uitvoerder, die affiniteit met de bouwwereld is nooit weggeweest. Na het oplopen van een serieuze blessure kwam het belletje van Job Hessel op het juiste moment. Hij zocht iemand die de planning en coördinatie van de bouwplaats op zich neemt en ik was op zoek een bedrijf als Balco.

Op zoek naar een bedrijf als Balco, leg dat eens uit?

Balco is de grootste producent van balkons in Europa maar pas vanaf 2017 actief in Nederland. Hierdoor zijn er nog grote stappen te maken en ik ben blij dat ik hieraan kan meewerken. Buiten het feit om dat Balco zeer innoverend is op het gebied van verduurzaming, vind ik collegialiteit ook erg belangrijk. Samen is sterker dan alleen, zeg ik altijd. Zo denken de mensen bij Balco er ook over, het voelt erg familiaal.

Wat houdt de functie van site manager bij een balkonsystemen bedrijf op de Nederlandse markt precies in?

Een goede vraag, aangezien wij in de Nederlandse bouwwereld niet erg bekend zijn met de titel Site Manager. Eigenlijk zegt de naam het al, het managen van de site, de werkplek. Denk hierbij aan de volgende punten. Het coördineren, uitvoeren en aansturen van de montageploegen. Plannen en optimaliseren van personeel- en materiaalinzet. Controleren of er wordt voldaan aan kwaliteits- en veiligheidseisen. Kortom; zorgen dat het gehele werkproces veilig en vlekkeloos verloopt. Dit alles gebeurd in goed overleg met collega’s uit verschillende landen.


Hoogwaardige prefab balkonsystemen voor nieuwbouw, renovatie en transformatie

Balco is de marktleider in Europa voor balkons en balkonbeglazing. Het balkon als energiebron? Balco biedt een oplossing! Wil je meer weten over onze oplossingen voor renovatie-, transformatie- of nieuwbouwprojecten? Neem dan contact met ons op!

Balco is actief in verschillende landen in Europa. Zweden, Denemarken, Finland, Noorwegen, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Balco balkonbeglazing balkon galerijbeglazing
Balco balkonbeglazing balkon galerijbeglazing

Innovatieve balkonsystemen, balkonbeglazing en galerijbeglazing

Als gespecialiseerde leverancier binnen de balkonbranche ontwerpt, produceert en monteert Balco innovatieve balkonsystemen en balkonbeglazing. We zijn marktleider in Europa op het gebied van balkons voor grootschalige renovatie-, transformatie- en verduurzamingsprojecten. Daarnaast zijn al onze balkonsystemen zeer geschikt voor nieuwbouw.

Als betrouwbare partner van woningcorporaties, aannemingsbedrijven en architecten, kijken we naar budget, gestelde eisen en kwaliteit en nemen de esthetische wensen van de architect mee in het totaalproces. Zo biedt Balco voor elk project een passend advies.

Wil je meer weten over onze oplossingen voor renovatie-, transformatie- of nieuwbouwprojecten? Neem dan contact met ons op!

Lees hier meer over de voordelen van balkonbeglazing. Lees hier meer over de voordelen van galerijbeglazing.

Abonneer op onze nieuwsbrief!

Krijg doorlopend informatie over onze producten en oplossingen voor verenigingen van eigenaren, gemeentelijke woningcorporaties, particuliere eigenaren, architecten en bouwers.