Vereniging van Eigenaren

Complete balkonrenovatie voor VvE’s van A tot Z!

Balco is uw partner voor een vakkundige balkonrenovatie in het complete bouwproces. U doet zaken met één partij – Balco wordt uw adviseur, architect, constructeur, ingenieur, producent,
aannemer en bewonersbegeleider!

–Advies, Ontwerp en Visualisatie

Balkonrenovaties voor VvE’s zijn onze ’core business’.

U kunt op Balco rekenen voor een goed advies – welk Balco systeem past het best bij uw gebouw (bouwkundig), de omgeving (architectonisch), exploitatie (economisch) en de toekomst (duurzaamheid)? Binnen ‘no time’ ontvangt u een begroting en een ontwerp met een digitale visualisatie die de beoogde balkonoplossing op de bestaande gevel laat zien. Daarmee kunnen de leden van de VvE het Balco voorstel duidelijk ervaren. De voordelen qua wooncomfort, woningwaarde en verduurzaming komen realistisch in beeld. Daarbij adviseert Balco u graag over de besparingen op onderhoudskosten ten opzichte van de investering in Balco balkons.

–Bewonerscommunicatie & Montage

Bewoners staan centraal bij een Balco renovatie.

Balco zorgt bij elk project voor een bewonersbijeenkomst, bewonersboekjes en tijdens de bouw voor reguliere nieuwsbrieven over de voortgang van de werkzaamheden. Alle onderdelen van het project worden in de fabriek per woning, streng en/of portiek samengesteld. De bouwpakketten worden vervolgens op basis van de montageplanning op de bouw afgeleverd. Waar nodig worden oude balkons en hekwerk verwijderd. Het monteren van de Balco balkons en beglazingen wordt door gecertificeerde monteurs uitgevoerd met een vast, efficiënt montageprotocol. Alle werkzaamheden worden van buitenaf gedaan, de bewoners hoeven niet thuis te blijven en hoeven geen toegang te verlenen.