Balkonbeglazing

Wij geven uw gevel een nieuw leven

Glazen balkons kunnen wonderen verrichten met een saaie gevel. Daarvan hebben we veel bewijzen. Onze unieke balkonsystemen zijn een investering die het karakter van het huis versterkt en het woonmilieu aantrekkelijker maakt. Voor de bewoners biedt vooral de binnenkant nieuwe mogelijkheden. Een balkon geeft uw thuis een extra dimensie en vormt een beschermd plekje om samen van te genieten.

Contacten

Voordelen van Balco

Wooncomfort

Wooncomfort

Een glazen balkon vergroot het wooncomfort van de bewoners. Zeker in het geval van renovatie wanneer er een nieuw en mogelijk groter balkon is geplaatst. Bovendien is er sprake van minder of geen tocht dankzij het beglaasde balkon.

Verhoogde woningwaarde

Verhoogde woningwaarde

De verkoopwaarde van een appartement met een balkonbeglazing (open balkon in de zomer, dichte serre bij slecht weer en in het stookseizoen) stijgt met €10.000 tot €15.000 afhankelijk van de locatie en woningtype.

Verbetert veiligheid

Verbetert veiligheid

Aangezien bewoners veel tijd doorbrengen op hun beglaasde balkons, betekent dit dat er een grotere aanwezigheid is in het gebied rondom de woningen, wat het risico op vandalisme vermindert.

Uw beste investering

Ruimte voor het leven

Balco’s glaled systeem biedt de mogelijkheid van grotere balkons. De bruikbaarheid neemt toe en het huis krijgt een mooie extra dimensie.

Ruimte voor het leven
Lagere onderhoudskosten

duidelijk. Daardoor worden onderhoudskosten verlaagd en wordt de levensduur van het balkon tot 50 jaar verlengd.

Lagere onderhoudskosten
Geluidsluwe buitenruimte

Door de explosieve groei in transformatieprojecten in de grote Nederlandse steden wordt steeds vaker gebouwd op geluidgevoelige locaties. Een balkonbeglazing van Balco is de ideale oplossing voor extra geluidsdemping. Beglazing dempt verkeerslawaai en andere storende geluiden. Geïntegreerde beglazing van Balco verlaagt het geluidsniveau met wel 20 dB.

Geluidsluwe buitenruimte
Verminderde koudebruggen

De Balco systemen hebben een unieke ontwerp waarbij de beglazing op het uiteinde van de balkon- of galerijvloer gemonteerd wordt. Daarmee wordt een ‘tweede huid’ gecreëerd die de hele betonnen constructie van het balkon of galerij ‘inpakt’. De ef¬fecten van koudebruggen bij doorgetrokken balkon- of galerijvloeren worden sterk verminderd waarmee het wooncomfort in de woning verbeterd wordt en transmissieverliezen worden verlaagd.

Verminderde koudebruggen
Laat het licht in

Goed ontworpen, een beglazing kan zowel balkon en appartement helderder maken. De locatie, hoek en materiaal van het balkon helpen om het licht vast te leggen.

Laat het licht in
Energetisch

Daarnaast biedt balkonbeglazing ook energetische voordelen. Het beglaasde balkon en de lucht erin fungeren als isolatielaag voor het gebouw. De lucht in het balkon wordt door de zon opgewarmd en wanneer de deuren naar het gebouw toe worden geopend, kan deze warme lucht het appartement in waardoor de binnentemperatuur stijgt. Hiermee kunnen de energiekosten tot wel 30% lager zijn.

Energetisch

Grote mogelijkheden

De producten van Balco bieden allerlei opties voor vormgeving, ramen, glas, kleuren en materiaal. Deze flexibiliteit stelt hoge eisen aan ons als fabrikant en leverancier. Daarom hebben onze constructeurs grote technische kennis en onze projectleiders lange ervaring. Mits correct vormgegeven zijn onze balkonsystemen een belangrijk aspect van de architectuur, waarbij het glas een betere leefomgeving en meer contact met het leven buitenshuis bevordert.

Raam met profiel – Twin®
Profielvrij raam – Design™

Ons beglazingssysteem – in detail

Balkonvloermodule

De omstandigheden bij een balkonrenovatie verschillen van project tot project. Soms kan een bestaande balkonvloer worden behouden en verlengd. Soms wordt een geheel nieuwe balkonvloer gemaakt. Constructie
 Balco heeft een constructie ontwikkeld die bestaat uit een stalen frame met een geïntegreerde betonplaat. Deze constructie weegt ongeveer de helft minder dan een traditionele betonplaat maar behoudt de benodigde torsiestijfheid en is daardoor geschikt voor de meest voorkomende omstandigheden. De stalen profielen zijn voorbereid met gaten voor montage van de beglazingsonderdelen. Daardoor is achteraf op de bouwplaats geen bewerking nodig. Duurzaam
 Alle stalen onderdelen zijn thermisch gegalvaniseerd en eventueel gepoedercoat om roest te voorkomen. Ook het gebruikte beton heeft een hoge duurzaamheid. Voor de hoogst mogelijke corrosiebescherming zijn de betonijzers volledig ingekapseld, deels met behulp van zogenoemde luchtporievormers in het beton. Luchtporievormers zijn kleine luchtporiën die het beton vorstbestendig maken door als expansievaten te werken waarin het water kan bevriezen zonder het beton te beschadigen. De Balco balkonvloerconstructie voldoet volledig aan de berekende levensduur die voor dit type constructies is voorgeschreven. Natuurlijk biedt Balco naast deze balkonvloermodule ook standaard betonvloeren aan.

Draagconstructie en montage

De ervaren ontwerpingenieurs van Balco berekenen elk afzonderlijk project zorgvuldig zodat zowel de constructie als de toe te passen bevestigingsmiddelen voldoen aan de geldende normen en eisen. Uiteraard wordt daarbij rekening gehouden met het toe te passen beglazingssysteem. Balco heeft een gepatenteerde bevestigingsconstructie, waarbij een pilaar langs de gevel loopt. Deze pilaar wordt met een console op de grondmuur of op een fundering in de grond bevestigd. Vervolgens worden de balkonvloer en het dak aan de pilaren bevestigd. In eerste instantie kijken we of het mogelijk is om een zogenoemde trekstang vanaf de balkonvloer naar de pilaar toe te passen. Als niet alle belasting door het gebouw kan worden gedragen, wordt een pilaar aan de voorkant van het balkon tot op de fundering gebruikt.

Ramen

Bij de keus van de ramen is het van belang te kijken naar de functie van het balkon en de beglazing. Moet helemaal te openen zijn? Van vloer tot plafond? Of is het weren van regen en wind de voornaamste functie? Wil je een onbelemmerd uitzicht hebben? Moeten de ramen vanaf de binnenzijde te lappen zijn? Aan de hand van de antwoorden op deze vragen is de keuze snel gemaakt. Benieuwd naar de verschillende Balco ramen? Bekijk hier de Twin en Design.

Balco

Raam met profiel – Twin®

Het unieke Balco-raam Twin is twee systemen in één: maximale flexibiliteit en de mogelijkheid om het hele balkon te openen. Dit elegant ontworpen raam kunt u namelijk als een gewoon schuifraam en als een vouwraam openen.
Een Twin-raam is ook eenvoudig te bedienen. U pakt gewoon het profiel met één hand vast om het raam opzij te schuiven. Om het raam naar binnen te klappen, pakt u de discrete hendel in het profiel beet en klapt raam na raam om tot het balkon helemaal open is. Dit is handig wanneer u de ruiten aan de buitenkant wilt lappen.

Hier is hoe onze raam bedekte Luik – Twin

Balco

Profielvrij raam – Design™

Ons raam Design is het meest stabiele en geruisloze profielvrije systeem op de markt en bovendien het enige dat met één hand wordt bediend. Het geeft de indruk van één grote glaswand omdat het glas van het raam op hetzelfde niveau zit als de parapet.
Met een magneetsleutel die u onder aan de ruit plaatst, worden de vergrendelpennen vrijgegeven, waarna u raam na raam naar binnen klapt tot het balkon helemaal open is. Design heeft geen zichtbare hendels en is strak vormgegeven. Het ontbreken van verticale profielen zorgt voor een esthetisch aantrekkelijk geheel.

Hoe ons kader-uitgerust gap- Design

Balco

Raam met profiel – TwinView™

Het unieke Balco-raam TwinView is twee systemen in één: maximale flexibiliteit en de mogelijkheid om het hele balkon te openen. De smallere aluminium profielen van TwinView geven een meer open gevoel van binnenuit en het maakt het raam bovendien klimaatslim, omdat we het aluminium in de frameprofielen met 12 procent hebben kunnen verminderen.
Een TwinView-raam is ook eenvoudig te bedienen.

U pakt gewoon het profiel met één hand vast om het raam opzij te schuiven. Om het raam naar binnen te klappen, pakt u de discrete hendel in het profiel beet en klapt raam na raam om tot het balkon helemaal open is. Dit is handig wanneer u de ruiten aan de buitenkant wilt lappen.

Hoe ons raam met profiel werkt – TwinView™

Beglazingssystemen

Eenvoud en kwaliteit Niet alleen de kwaliteit, maar ook de eenvoud in uitvoering valt op bij de balkonbeglazingssystemen van Balco. De afgeronde aluminium profielen bevatten geen overbodige details, klinknagels of kit. Doordat de profielen aan de buitenkant van de balkonvloer worden gemonteerd, wordt het balkonoppervlak vergroot en optimaal benut. Bovendien biedt het op die manier een extra bescherming van de betonplaat tegen vocht. Alle systemen bevatten uitwendige bevestigingen voor Balco-balkonbakken. Benieuwd naar de verschillende Balco beglazingssystemen? Bekijk hier de Design, Vision, Twin en Space.

Balco

Vision® Sight Profielvrije ramen – zonder hoekprofielen – zonder leuning

Ramen
Vision is een beglazingssysteem zonder hoekprofielen. Samen met het raamsysteem Design -dat geen verticale profielen heeft- biedt dit een open gevoel met vrij uitzicht en een optimale lichttoetreding. Door het ontbreken van de profielen vormt deze balkonbeglazing een esthetisch aantrekkelijk geheel. De Vision Sight heeft minder hoge ramen als de Vision Air, maar heeft een geïntegreerde doorkijkruit boven de borstwering.
Borstwering
De borstwering van de Vision Sight bestaat uit twee delen. Het bovenste deel is een doorkijkruit op de juiste hoogte. Hierdoor heb je, zittend op het balkon, goed zicht naar buiten. De Vision Sight wordt meestal zonder leuning geleverd.

Balco

Space Ramen van vloer tot plafond met profielen – met decoratief Frans balkon

Raam
Space: de kamerhoge ramen met profielen worden geleverd met een speciaal aangepast Frans balkon uit het Balco-assortiment. Deze balustrade komt aan de buitenzijde van de ramen te zitten. Het maximale glasoppervlak zorgt voor een optimale lichttoetreding. Dankzij de naar binnen kantelende ramen zijn zowel de ramen als het Frans balkon eenvoudig te lappen.

Balco

Twin® Sight Ramen met profielen – zonder leuning

Raam
Twin: het unieke twee-in-één-systeem van Balco. Het biedt maximale flexibiliteit en de mogelijkheid om de hele balkonbeglazing te openen. Dit elegant ontworpen raam is namelijk als een gewoon schuifraam en als een vouwraam openen. Het raam is eenvoudig met één hand te bedienen en omdat de ramen naar binnen geklapt kunnen worden, zijn deze eenvoudig te reinigen. De Twin Sight heeft minder hoge ramen als de Twin Air, maar heeft een geïntegreerde doorkijkruit boven de borstwering.
Borstwering
De borstwering van de Twin Sight bestaat uit twee delen. Het bovenste deel is een doorkijkruit op de juiste hoogte. Hierdoor heb je, zittend op het balkon, goed zicht naar buiten. De Twin Sight wordt meestal zonder leuning geleverd.

Balco

Design Sight Profielvrije ramen – zonder leuning

Ramen
Design is het meest stabiele en geruisloze profielvrije beglazingssysteem op de markt. De Design Sight heeft minder hoge ramen als de Design Air, maar heeft een geïntegreerde doorkijkruit boven de borstwering. Een Design-raam is eenvoudig met één hand te bedienen en met een magneetsleutel te ontgrendelen en vergrendelen. Design is strak vormgegeven en heeft geen zichtbare hendels.
Borstwering
De borstwering van de Design Sight bestaat uit twee delen. Het bovenste deel is een doorkijkruit op de juiste hoogte. Hierdoor heb je, zittend op het balkon, goed zicht naar buiten. De Design Sight wordt meestal zonder leuning geleverd.

Balco

Vision® Air Grote profielvrije ramen – zonder hoekprofielen – met leuning

Ramen
Vision is een beglazingssysteem zonder hoekprofielen. Samen met het raamsysteem Design -dat geen verticale profielen heeft- biedt dit een open gevoel met vrij uitzicht en een optimale lichttoetreding. Door het ontbreken van de profielen vormt deze balkonbeglazing een esthetisch aantrekkelijk geheel.
Borstwering
De verlaagde borstwering bij de Vision Air maakt het gebruik van grotere ramen mogelijk. Om te voldoen aan de veiligheidseisen is de Vision Air aan de buitenzijde op de juiste hoogte van een leuning voorzien.

Balco

Twin® Air Grote ramen met profielen – met leuning

Raam
Twin: het unieke twee-in-één-systeem van Balco. Het biedt maximale flexibiliteit en de mogelijkheid om de hele balkonbeglazing te openen. Dit elegant ontworpen raam is namelijk als een gewoon schuifraam en als een vouwraam openen. Het raam is eenvoudig met één hand te bedienen en omdat de ramen naar binnen geklapt kunnen worden, zijn deze eenvoudig te reinigen.
Borstwering
De verlaagde borstwering bij de Twin Air maakt het gebruik van grotere ramen mogelijk. Om te voldoen aan de veiligheidseisen is de Twin Air aan de buitenzijde op de juiste hoogte van een leuning voorzien.

Balco

Design Air Grote profielvrije ramen – met leuning

Ramen
Design is het meest stabiele en geruisloze profielvrije beglazingssysteem op de markt. Door de hogere profielvrije ramen, die aansluiten op de borstwering, lijkt het alsof er één grote glaswand zit. Het zorgt voor maximale lichttoetreding en geeft een ruimtelijk effect. Een Design-raam is eenvoudig met één hand te bedienen en met een magneetsleutel te ontgrendelen en vergrendelen. Design is strak vormgegeven en heeft geen zichtbare hendels.
Borstwering
De verlaagde borstwering bij de Design Air maakt het gebruik van grotere ramen mogelijk. Om te voldoen aan de veiligheidseisen is de Design Air aan de buitenzijde op de juiste hoogte van een leuning voorzien.

Balco

Twin® kamerhoog Ramen van vloer tot plafond met profielen

Raam
Twin: het unieke twee-in-één-systeem van Balco. Twin kamerhoog heeft ramen van vloer tot plafond. Het maximale glasoppervlak zorgt voor een optimale lichttoetreding. De kamerhoge beglazing biedt maximale flexibiliteit en de mogelijkheid om het hele balkon te openen. Dit elegant ontworpen kamerhoge raam is namelijk als een gewoon schuifraam en als een vouwraam openen. Het raam is eenvoudig met één hand te bedienen en omdat de ramen naar binnen geklapt kunnen worden, zijn deze eenvoudig te reinigen.

Balco

TwinView™ Air Grote ramen met profielen – met leuning

Raam
Als basis hebben we ons populairste systeem Twin genomen, maar we hebben de profielen smaller gemaakt en smallere raampanelen in open positie toegepast, zonder dat dit ten koste gaat van de stabiliteit. De smalle profielen zorgen voor een royale hoeveelheid licht en een goed zicht naar buiten. Met gesloten ramen ontstaat er een maximaal glasoppervlak waarbij aan de buitenzijde een visuele uitstraling van een transparante glazen pui wordt bereikt. Met TwinView heeft Balco weer een stap gezet op het gebied van duurzaamheid van het bedrijf door het aandeel aluminium met 12 procent te verminderen.

Borstwering
De verlaagde borstwering bij de Twin Air maakt het gebruik van grotere ramen mogelijk. Om te voldoen aan de veiligheidseisen is de Twin Air aan de buitenzijde op de juiste hoogte van een leuning voorzien.

Balco

TwinView™ Sight Ramen met profielen – zonder leuning

Raam
Als basis hebben we ons populairste systeem Twin genomen, maar we hebben de profielen smaller gemaakt en smallere raampanelen in open positie toegepast, zonder dat dit ten koste gaat van de stabiliteit. De smalle profielen zorgen voor een royale hoeveelheid licht en een goed zicht naar buiten. Met gesloten ramen ontstaat er een maximaal glasoppervlak waarbij aan de buitenzijde een visuele uitstraling van een transparante glazen pui wordt bereikt. Met TwinView heeft Balco weer een stap gezet op het gebied van duurzaamheid van het bedrijf door het aandeel aluminium met 12 procent te verminderen.

Borstwering
De borstwering van de Twin Sight bestaat uit twee delen. Het bovenste deel is een doorkijkruit op de juiste hoogte. Hierdoor heb je, zittend op het balkon, goed zicht naar buiten. De Twin Sight wordt meestal zonder leuning geleverd.

Borstwering

De uitvoering van de borstwering is een belangrijk aspect van balkons. De keuze ervan hangt af van de behoefte aan licht, de beperking van inkijk en het gewenste ontwerp.

 Breed aanbod
 Balco heeft een ruim aanbod waarbij verschillende kleuren en materialen kunnen worden gecombineerd. Zo zijn er borstweringen met sierlijsten van staal of aluminium om een gevel extra karakter te geven. In alle gevallen bespreekt Balco met jou, de klant, welke uitvoering, kleuren en materialen het beste past bij het specifieke project, zodat budgettechnisch, esthetisch en op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid aan gestelde eisen wordt voldaan. 

Uitvoering 
• Het railprofiel bestaat uit een homogeen buisprofiel voor extra stabiliteit.
 • De middenstijl sluit binnenin aan op het verticale profiel, waardoor het frame van de beglazing extra stabiel is. 
 • Alle bevestigingen zijn met gekleurde regelprofielen bij de vloer afgedekt. 
• Het glas en het plaatmateriaal kunnen van binnenuit worden vervangen.

Afwatering

Afwatering is één van de belangrijkste aspecten van een glazen balkon. Het Balco CleanLine-systeem beperkt het risico dat regen met de wind het balkon op waait om zo onderdruk op het balkon te voorkomen. In plaats daarvan wordt het water onder in het railprofiel opgevangen en via horizontale kanalen naar de hoekprofielen geleid. In deze inwendige kanalen stroomt het water verdieping per verdieping omlaag tot onder het onderste balkon. Ook als de ramen om welke reden dan ook bij regen en wind open staan, zorgt een extra veiligheidsafvoer in het bodemprofiel van het balkonsysteem ervoor dat het water van het balkon wordt weggeleid.

Ventilatie

Goede ventilatie zorgt voor een beter klimaat, zowel op het balkon als binnenshuis. Alle beglazingssystemen van Balco hebben een gepatenteerd geluiddempend ventilatiesysteem: VentTec. VentTec voorkomt drukverschillen aan de binnen- en buitenkant van het balkon, waardoor vocht naar binnen zou kunnen komen. De opgewekte luchtstromen zorgen voor luchttoevoer naar het appartement en verhinderen condens op de ruiten van het balkon.

Sloten

De beglazingssystemen van Balco zijn optioneel te openen met een magneetslot met bijbehorende magneetsleutel. De magneetsleutel moet op de juiste plaats aangebracht zodat de ramen van het systeem worden ontgrendeld om deze vervolgens te verschuiven. De ramen worden pas vergrendeld als ze in de gesloten stand zijn geschoven en de magneetsleutel uit het magneetslot wordt verwijderd.

Privacyscherm

Privacy en bescherming tegen weer en wind: de redenen waarom er voor privacyschermen gekozen worden. Er zijn vele variaties in materiaal en uitvoering mogelijk. En staat de keus er niet bij? Dan creëren we die toch?! Privacyscherm Privacyschermen – prima toe te te passen bij twee aan elkaar grenzende balkons, wanneer er vooral sprake is van het creëren van privacy. Veelgebruikte materialen zijn daarbij laminaat of gelaagd glas, waarbij de mogelijkheden ook weer eindeloos zijn.

Smal zijscherm

Wanneer je te maken hebt met een half uitstekend balkon, biedt Balco de mogelijkheid voor een smalle zijwand met slechts één raam. Eenvoudig met behulp van een magneetsleutel te ontgrendelen. Het raam wordt automatisch vergrendeld wanneer de magneetsleutel weggenomen wordt.

Dak

Ideaal bij hoogbouw: wanneer je op de bovenste verdieping een balkon installeert, dan kan het balkon desgewenst van een dak worden voorzien die de nodige bescherming biedt. Het Balco-dak is geïsoleerd en heeft ingebouwde ventilatie. De luchtstroom voorkomt condens en zorgt voor een beter binnenklimaat. Dit dak is bestand tegen alle weersomstandigheden, zoals zon, regen, wind en sneeuw en voldoet aan Brandklasse REI30. Dakafwatering en sneeuwvangers zijn optioneel leverbaar.

Klimaatgevel

Wanneer een hele gevel van beglazing is voorzien, spreken we van een klimaatgevel. De klimaatgevel beschermt de gevelmaterialen alsmede ramen, deuren en balkons met als gevolg lagere onderhoudskosten. Dankzij de effectieve gevelisolatie, wordt veel energie bespaard. Daarom is de Balco klimaatgeven uitermate geschikt voor renovatieprojecten met NOM-eisen, zoals vaak het geval is bij hoogbouw.

Accessoires

Glazen balkons van Balco geven een gevel een uniforme en aantrekkelijke uitstraling en vergroten bovendien het wooncomfort van de bewoners. Maar de details maken het verschil. Daarom adviseren wij goed na te denken over de details en daarmee de keuze in accessoires.

Balco

Elektrisch bediende markiezen

Bij alle balkonsystemen van Balco zijn elektrisch bedienbare markiezen optioneel te bestellen. Deze worden op elk balkon afgestemd en zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. Ze zijn eenvoudig te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening en het systeem is uitgerust met zon- en windregeling. Dit betekent dat het systeem automatisch opengaat wanneer het zonnig is en dichtgaat wanneer de zon achter de wolken verdwijnt, of bij zware wind en neerslag.

Balco

Vloerbedekking

Omdat een betonvloer koud kan aanvoelen, biedt Balco optioneel een vloerbedekking aan die geschikt is voor op het beton. Dat ziet er niet alleen verzorgd uit maar de vloer voelt zo ook prettiger om op te lopen en is makkelijk schoon te maken.

Balco

Doorloopdeur

Bewoners op de begane grond kunnen voor een glazen balkon met een doorloopdeur kiezen. Dat maakt het mogelijk via het balkon naar binnen en buiten te gaan. Ideaal bijvoorbeeld wanneer er een gemeenschappelijke binnenplaats is of als het balkon aan een tuin grenst.

Balco

Bloembakken

De glazen Balco balkons kunnen uitgerust worden met bloembakken in een kleur naar keuze, die te bevestigen is in de raamrail. De bloembak kan zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant van het balkon worden geplaatst. De bloembak bevat een makkelijk uitneembare kunststof binnenbak.

Balco

Rolgordijnen

Alle beglazingssystemen van Balco zijn voorbereid voor rolgordijnen en hebben geïntegreerde bevestigingen en beschermkappen. De rolgordijnen zijn optioneel verkrijgbaar en leverbaar in verschillende materialen en kleuren. Uiteraard zijn ze voorzien van een praktische kogelketting die aan de veiligheidsnormen voldoet.

 

U kunt kiezen uit een aantal verschillende weefkwaliteiten en kleuren

Balco

Glazen hoeken

De glazen hoeken van Balco, ook Vista genoemd, geven aan het balkon een heerlijk panoramisch uitzicht en een moderne look. Vista is een gepatenteerd, uniek ontwerp dat bij verschillende beglazingssystemen van Balco past. Dankzij deze glazen hoeken is er sprake van optimale lichttoetreding op het balkon. Om inkijk te beperken of ter bescherming tegen de zon, kunnen ze van screens of vouwgordijnen worden voorzien.

Balco

Vlaggenstokhouder

Beglazingen van Balco kunnen worden voorzien van een vlaggenstokhouder in een kleur die bij het systeem past. Bij voorkeur monteren we de houder tijdens de werkzaamheden, maar deze kan ook later nog worden toegevoegd.

Balco

Led-verlichting

Led-verlichting in een glazen balkon geeft een knus licht, waardoor de gevel extra leven krijgt. De verlichting wordt boven de ramen geplaatst en kan het best al bij de productie van de beglazing worden gemonteerd. Deze led-verlichting is dimbaar en wordt geleverd met een lichtknop die op een plaats naar keuze kan worden aangebracht.

Balco

Vouwgordijnen

Voor Balco-systemen met ramen zonder profiel adviseren wij vouwgordijnen als bescherming tegen zon, hitte en inkijk. Ze zien er mooi uit, zijn flexibel en eenvoudig in gebruik. Samen met het strakke, profielvrije Balco-systeem zorgt het vouwgordijn voor een fraaie uitstraling.

Tevreden opdrachtgevers door heel Europa

Sinds 1987 heeft Balco duizenden veilige balkonoplossingen geleverd aan tevreden klanten in heel Europa.

Benieuwd wat wij voor jouw project kunnen betekenen?

Vul je naam, telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen spoedig contact met je op. We maken geen individuele balkons voor privéwoningen.

    Ik heb gelezen en ga akkoord Balcos Integrity Policy