AluOne

AluOne is een prefab lichtgewicht balkonoplossing met als grootste voordeel dat het los staat van de bestaande constructie. Het balkonsysteem is namelijk volledig opgebouwd uit aluminium profielen en voorzien van een vierkoloms zelfdragend lichtgewicht constructiesysteem. Hierdoor heeft u volledige ontwerpvrijheid; de grootte en de indeling van de balkons zijn vrij te bepalen volgens de standaard maatvoeringen, en de balustrades zijn in elke stijl te verkrijgen. AluOne is demontabel en volledig recyclebaar, waardoor het ook uitermate geschikt is voor circulair bouwen.

Lees meer over AluOne

AluTwo

AluTwo is een volledig recyclebare open balkonsysteem. Gefabriceerd in onze moderne fabriek in Polen en geconstrueerd met behulp van een bevestigingssysteem van steunen met trekstangen. Hierdoor zijn er geen kolommen nodig, maar wordt het balkon aan de gevel gehangen. Door het lichte gewicht is het vrijwel geschikt voor elk bouwsysteem. Het balkon heeft een hoogwaardige afwerking en kan in zijn geheel worden aangepast aan de architectuur van het gebouw.

Lees meer over AluTwo

Balco Standaard

Balco heeft verschillende standaard draagconstructies voor haar balkonsystemen waarmee u eenvoudig kunt renoveren.  Dankzij onze jarenlange ervaring ontwikkelen wij een veilige oplossing die eenvoudig te monteren is en waarmee de installatietijd wordt verkort. Wij denken met u mee op het gebied van het design, de afwatering, de vloerafwerking en de eventuele privacy schermen. Hiermee zorgen we voor tevreden bewoners en optimale aansluiting bij de huidige architectuur van het gebouw.

Lees meer over Balco Standaard

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Job Hessel via job.hessel@balco.nl voor meer informatie en/of een vrijblijvend bezoek aan deze referentieprojecten.

Neem contact met mij op

Benieuwd wat wij voor jouw project kunnen betekenen?

Vul je naam, telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen spoedig contact met je op.

    Ik heb gelezen en ga akkoord Balcos Integrity Policy