Unieke en instelbare balkonoplossingen

Open balkons zijn echt een geweldig, ongeacht de grootte van het appartement of de tijd van het jaar. Dat je een appartement kunt ventileren en frisse lucht kunt binnenlaten, geeft altijd een gevoel van vrijheid. Wat zou de zomer in de stad zijn zonder de mogelijkheid om tijd door te brengen op je balkon met familie en vrienden? Hoewel ons klimaat niet altijd bevorderlijk is om buiten te zitten, kunnen we koudere omstandigheden best aan met een paar knusse dekens en verlengen we zo het buitenseizoen behoorlijk.

Het assortiment van Balco omvat een aantal verschillende balkonstijlen, die geschikt zijn voor zowel nieuwbouwprojecten, transformatie- en renovatieprojecten. Voor wat dat laatste betreft, het nieuwe balkon kan zelfs groter zijn dan het oude. Uiteraard zijn alle balkons ontworpen voor hun specifieke omgeving en zijn ze afgestemd op de specifieke bouwkundige vereisten van het project.

De adviseurs van Balco helpen u bij het vinden van de combinatie die perfect is voor u en uw project.

Balkonsystemen voor zowel nieuwbouwprojecten, transformatie- en renovatieprojecten

Levitate – Snel geïnstalleerd modulair balkonsysteem.

Levitate is het eenvoudigste en veiligste balkonsysteem dat Balco tot nu toe heeft ontwikkeld. Het is afkomstig van onze Deense markt, waar een eerdere versie van het systeem op grote schaal in gebruik is geweest in de binnenstad van Kopenhagen.

Lees meer over Levitate

AluOne – Volledig recyclebaar balkonsysteem.

AluOne is het volledig recyclebare balkonsysteem van Balco, dat helemaal gemaakt is van aluminium profielen. AluOne wordt vervaardigd in onze ultramoderne fabriek, wordt gebouwd met behulp van een zelfdragend lichtgewicht systeem met vier zuilen en biedt bouwkundige eenvoud en installatiegemak.

Lees meer over AluOne

AluTwo – Lichtgewicht balkon.

AluTwo is een ander geheel recyclebaar open balkonsysteem van Balco, dat volledig is gemaakt van aluminium profielen. Gefabriceerd in onze ultramoderne fabriek en gebouwd met behulp van een trekstangsysteem om de behoefte aan verticale zuilen weg te nemen.

Lees meer over AluTwo

Balco Standaard – Moderne balkonoplossingen.

Wij hebben verschillende standaard draagconstructies voor onze balkonsystemen. Dankzij onze jarenlange ervaring ontwikkelen wij altijd een veilige oplossing die eenvoudig te monteren is, waardoor de installatietijd wordt verkort. Wij denken met u mee op het gebied van het design, de afwatering, de vloerafwerking en de eventuele privacy schermen. Hiermee zorgen voor een balkonoplossing die het beste bij uw bouwproject aansluit.

Lees meer over Balco Standaard

Hebt u een project te bespreken?

Vul uw gegevens in, dan nemen we contact met u op.

    Ik heb gelezen en ga akkoord Balcos Integrity Policy