Levitate®

Levitate is het nieuwste balkonsysteem van Balco, specifiek ontwikkeld voor de nieuwbouw markt. Het modulaire balkonsysteem kan gebruikt worden voor steigerloos bouwen, waardoor het de ideale oplossing is voor binnenstedelijk bouwen. Een ander voordeel is dat het Levitate balkon achteraf te monteren is en door het lichte gewicht kan dit met minder zwaar materieel plaatsvinden. Daarnaast is het Levitate systeem zo ontwikkeld dat het niet onderstempeld hoeft te worden.

Lees meer over Levitate

AluOne

AluOne is een prefab balkonoplossing geschikt voor elk bouwsysteem. Het is een lichtgewicht en modulair balkonsysteem dat achteraf geplaatst wordt. Hierdoor is het uitermate geschikt voor CLT en Houtskeletbouw. AluOne is volledig opgebouwd uit aluminium profielen en voorzien van een vierkoloms zelfdragend lichtgewicht constructiesysteem, dat zorgt voor structurele eenvoud en installatiegemak. Daarnaast is het demontabel en volledig recyclebaar, waardoor AluOne perfect aansluit op circulair bouwen.

Lees meer over AluOne

AluTwo

AluTwo is een volledig recyclebare open balkonsysteem. Gefabriceerd in onze moderne fabriek in Polen en geconstrueerd met behulp van een bevestigingssysteem van steunen met trekstangen. Hierdoor zijn er geen kolommen nodig, maar wordt het balkon aan de gevel gehangen. Door het lichte gewicht is het vrijwel geschikt voor elk bouwsysteem. Het balkon heeft een hoogwaardige afwerking en kan in zijn geheel worden aangepast aan de architectuur van het gebouw.

Lees meer over AluTwo

Balco Standaard

Wij hebben verschillende standaard draagconstructies voor onze balkonsystemen. Dankzij onze jarenlange ervaring ontwikkelen wij altijd een veilige oplossing die eenvoudig te monteren is, waardoor de installatietijd wordt verkort. Wij denken met u mee op het gebied van het design, de afwatering, de vloerafwerking en de eventuele privacy schermen. Hiermee zorgen voor een balkonoplossing die het beste bij uw bouwproject aansluit.

Lees meer over Balco Standaard

Kund case – onze klanten vertellen het ons

Balco Levitate - Balkonsoplossingen voor de nieuwbouwmarkt

Joseph Lancaster Nursery

30 balkons – London, Engeland

Balco Nacka The View - Balkonsoplossingen voor de nieuwbouwmarkt

The View

268 balkons – Nacka Strand, Zweden

Balco AluOne Balco - Balkonsoplossingen voor de nieuwbouwmarkt

Herbert Road

36 balkons – Newport, South Wales

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Job Hessel via job.hessel@balco.nl voor meer informatie en/of een vrijblijvend bezoek aan deze referentieprojecten.

Neem contact met mij op

Benieuwd wat wij voor jouw project kunnen betekenen?

Vul je naam, telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen spoedig contact met je op.

    Ik heb gelezen en ga akkoord Balcos Integrity Policy