AluOne garandeert bouwkundige eenvoud en installatiegemak

AluOne is het volledig recyclebare balkonsysteem van Balco, dat helemaal gemaakt is van aluminium profielen. AluOne wordt vervaardigd in onze ultramoderne fabriek, wordt gebouwd met behulp van een zelfdragend lichtgewicht systeem met vier zuilen en biedt bouwkundige eenvoud en installatiegemak.

Geschikt voor nieuwbouw, renovatie en aanpassing aan bestaande gebouwen. Voor elk gebouw hebben we een passende AluOne-balkonoplossing. AluOne garandeert duurzaamheid, bruikbaarheid en een hoogwaardige afwerking en is met recht een op maat gemaakt modulair systeem.

Download product brochure

Maak een keuze uit een breed scala aan RAL-kleuren

AluOne is verkrijgbaar in een breed scala aan RAL-kleuren en kan specifiek voor elk project worden aangepast met een keur aan balustrade- en vloertegelopties.

Download technische brochure

Klik op de link om een video te bekijken waarin Job Hessel meer vertelt over de voordelen van een AluOne-balkon van Balco.

AluOne – in detail

Balustrades

Met het AluOne-systeem kunt u een klassiek leuningontwerp combineren met helder glas, ondoorzichtig glas of met een balustrade met verticale spijlen. De leuning is speciaal ontworpen om de eenvoudige en verfijnde stijl van het balkon te complementeren. Voor een volledig unieke afwerking kunt u kiezen uit klassieke RAL-kleuren voor de leuningen en de verticale spijlen, met getint of gekleurd als opties voor het glas.

Balco

Balustrade van helder glas

Balco

Balustrade van ondoorzichtig glas

Balco

Balustrade met verticale spijlen

Balco

Balustrade van geperforeerd metaal

Vloertegels

AluOne wordt geleverd met een tegelvloer van betonnen tegels. De platen zijn zorgvuldig gezandstraald, zodat de ballast van natuursteen in de plaat zichtbaar wordt. Dankzij onze productiemethode heeft de plaat een unieke kleurbestendigheid. De platen zijn 400 x 400 x 40 mm groot en verkrijgbaar in drie kleurtinten.

Balco

Warme mica

Balco

Platina

Balco

Savoia

Waterafvoer

Bij het ontwerpen van AluOne staat waterafvoerbeheer steeds centraal en in het balkon zit een onzichtbaar systeem voor een optimale afvoer van regenwater. Het water stroomt ongemerkt onder de stenen platen door, zodat het via een gootje in het balkonframe in de afvoerleiding kan lopen. Deze wordt aangesloten op het afvoersysteem van het gebouw of op een afvoerleiding, die voor een juiste verwerking van het balkonwater zorgt.

Balco Aluone Waterafvoer

Afmetingen

Het balkonsysteem is verkrijgbaar in twaalf verschillende afmetingen. U kunt kiezen uit vier verschillende breedtes en drie dieptes, elk in praktische stappen van 400 mm. Andere maatvoeringen zijn in overleg bespreekbaar.

Balco Aluone Afmetingen

Hebt u een project te bespreken?

Vul uw gegevens in, dan nemen we contact met u op.

    Ik heb gelezen en ga akkoord Balcos Integrity Policy