Informatie

Wij houden van balkons!

We kunnen het net zo goed meteen duidelijk maken: wij zijn balkons! Eerst hadden we maar weinig middelen maar met enthousiasme en hard werken kom je een heel eind. Nu zijn we marktleider, vanuit heel Europa is er veel vraag naar Balco’s open balkons en balkonsystemen. We zijn trots dat door onze innovatieve oplossingen en elegante ontwerpen we de kwaliteit van leven voor veel mensen hebben kunnen verbeteren.

Betrouwbare en stabiele partner

Investeren in balkonsystemen is een grote beslissing. Veel mensen zijn betrokken bij dat beslissingsproces en er zullen continu vragen zijn. Je ziet toch snel iets over het hoofd.

Kwaliteitscertificaten garanderen betrouwbaarheid

Een balkonsysteem is een grote investering die jarenlang gebruikt zal worden en plezier zal geven. Het is daarom van groot belang dat de producten hun hoge kwaliteit, levensduur behouden en de leverancier financieel gezond is.

Gelukkig staan wij je bij in het hele proces, van de eerste voorzichtige vragen tot de eindoplevering. De combinatie van hoge kwaliteit en lange ervaring met solide financiën maken ons een betrouwbare en stabiele partner.

Energiebesparing en thermisch gedrag van een Balco glazen balkon

Download: Studie naar energiebesparing en thermisch gedrag van een Balco glazen balkon

Personal Data Processing (GDPR)

Integrity is important to Balco and, as a customer, supplier, partner or job applicant, you should feel secure in submitting your personal data to us. Balco is open in disclosing information about how your personal data is processed when you enter into a business relationship with us.

Balco Balconsystemen B.V. Floridareef 108, 3565 AM Utrecht, company registration no. 57577978 (Balco) is the controller of personal data.

Learn more about how we handle collected data by clicking here.

Betrouwbare en stabiele partner

Balco is al 30 jaar de specialist op het gebied van balkonbeglazing en balkonrenovaties in Scandinavië

en inmiddels de grootste producent van balkons in Europa.
Balco heeft meer dan 40 patenten en unieke productontwikkelingen en is voortdurend bezig met Research & Development.

Dun & Brad Street maakt jaarlijks een kredietbeoordeling van Zweedse bedrijven. In de afgelopen tien jaar heeft Balco AB de hoogste kredietrating bereikt – AAA.

Balco Balkonsystemen BV is een volledig dochteronderneming van Balco AB en uw lokale aanspreekpunt voor advies, verkoop en projectbegeleiding in Nederland.

Sinds oktober 2017 is Balco AB beursgenoteerd op de NASDAQ beurs in Stockholm. Balco is een zeer stabiele financiële onderneming
met stabiele investeerders.

Voor jou

Het gaat ons niet alleen om het eindresultaat. We willen dat je vanaf het eerste begin vertrouwen hebt in onze kwaliteiten. Daarom is bij elk project slechts één verkoopmedewerker en één projectmanager betrokken – jouw contactpersonen die je altijd kunt bereiken.

Elk jaar maakt het internationale kantoor Dun & Bradstreet een analyse van de financiële situatie van Zweedse bedrijven. Wij hebben de hoogste credit rating: AAA.

Balco Patent Logotyp

Dit symbool laat zien dat deze oplossing alleen door Balco wordt gebruikt. We hebben ongeveer 40 patenten op kleine details die het eindproduct veel beter maken

Balco Patent Logotyp

Balco’s balkonhekwerk en balkonbeglazing werden in 2013 door Nordcert CE-gecertificeerd volgens EN 1090-1. Nordcert is een onafhankelijke organisatie voor CE-certificeringen gericht op fabrikanten van composiet staal en aluminium constructies. De certificeringen van Nordcert geeft Balco het recht om al haar producten te markeren met het toegewezen nummer CE / 1505 en het gebruik van het CE-logo.