Prefab balkons

AluOne combineert stabiliteit, duurzaamheid en design. Vanuit de kracht en mogelijkheden van aluminium ontwikkelde Balco de AluOne: een prefab aluminium balkonoplossing voor nieuwbouw en renovatie. Modulair, lichtgewicht en 99% recyclebaar. Aluminium is licht, corrosiebestendig, brandveilig én sterk (mits juist geengineerd). Allemaal eigen-schappen waardoor architecten en constructeurs aluminium toepassen in hun ontwerpen. Balco combineert een zelfdragende constructie met een hoge mate van ontwerpvrijheid in de aluminium balkonconstructie van AluOne.

Naast architectonische vrijheid, spelen verduurzaming en energietransitie een grote rol bij renovatie-, transformatie- en groot onderhouds-projecten. Ook bij nieuwbouw moet aan de BENG-eisen worden voldaan. Met het AluOne open balkon speelt Balco hier goed op in. Het lage gewicht van aluminium stelt lagere eisen aan de onderconstructie van bestaande gebouwen. De afzonderlijke elementen zorgen voor een snelle montage en daarmee voor beperkte overlast voor bewoners.

Wil je meer weten over onze oplossingen voor renovatie-, transformatie- of nieuwbouwprojecten? Neem dan contact met ons op!

AluOne-Balco Balco Prefab balkons Galerijbeglazing Klimaatgevel Balkonbeglazing Beglazing Balkonsystemen