Menu

Taal:

Balco Group blijft zijn positie in Finland versterken

Balco Group AB groeit verder en heeft op 1 maart een strategische overname voltooid van het Finse gevelbedrijf Suomen Ohutlevyasennus Oy. De overname versterkt en vult de aanwezigheid en het klantenaanbod van Balco Group op de Finse markt aan.

Suomen Ohutlevyasennus Oy, opgericht in 1984, is een toonaangevende speler op het gebied van totaalprojecten met gevelrenovatie als expertisegebied. Het bedrijf, gevestigd in Turku, werkt voornamelijk binnen het segment van renovaties en heeft woningcorporaties en bouwbedrijven als klanten.

Balco Group blijft zijn positie in Finland versterken
Balco Group blijft zijn positie in Finland versterken
Balco Group blijft zijn positie in Finland versterken

Groene transformatie op de Finse markt

”De overname van Suomen Ohutlevyasennus versterkt ons aanbod in Finland en onze positie op het gebied van groene transformatie en onze marktpositie in het Noorden. Suomen Ohutlevyasennus en ons andere Finse bedrijf, Riikku Group Oy, werken al samen aan verschillende renovatieprojecten en we zien goede synergiën en groeimogelijkheden voor beide bedrijven,” zegt Camilla Ekdahl, CEO en Groepsdirecteur van Balco Group.

Toegenomen service en aanwezigheid in Finland

”We verwelkomen onze nieuwe collega’s bij de Balco-groep. Hun expertise op het gebied van gevelrenovatie en totaalprojecten vult ons bestaande aanbod perfect aan. Dit stelt ons in staat om ons bedrijfsmodel verder te ontwikkelen en toegang te krijgen tot de markt voor de renovatie van meergezinswoningen,” zegt Joakim Petersen-Dyggve, CEO van Riikku Group OY.

Met de overname van Suomen Ohutlevyasennus Oy bevestigt Balco Group zijn positie als een sleutelspeler in de sector voor balkon- en gevelrenovaties in het Noorden, terwijl het ook bijdraagt aan een duurzame toekomst binnen de bouwsector.

Lees meer op balcogroup.se


Hoogwaardige prefab balkonsystemen voor nieuwbouw, renovatie en transformatie

Balco is de marktleider in Europa voor balkons en balkonbeglazing. Het balkon als energiebron? Balco biedt een oplossing! Wil je meer weten over onze oplossingen voor renovatie-, transformatie- of nieuwbouwprojecten? Neem dan contact met ons op!

Balco is actief in verschillende landen in Europa. Zweden, Denemarken, Finland, Noorwegen, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Balco balkonbeglazing balkon galerijbeglazing
Unieke en instelbare balkonoplossingen van Balco
Balco balkonbeglazing balkon galerijbeglazing
Een glazen balkon vergroot het wooncomfort van de bewoners.

Balco – Innovatieve balkonsystemen, balkonbeglazing en galerijbeglazing

Als gespecialiseerde leverancier binnen de balkonbranche ontwerpt, produceert en monteert Balco innovatieve balkonsystemen en balkonbeglazing. We zijn marktleider in Europa op het gebied van balkons voor grootschalige renovatie-, transformatie- en verduurzamingsprojecten. Daarnaast zijn al onze balkonsystemen zeer geschikt voor nieuwbouw.

Als betrouwbare partner van woningcorporaties, aannemingsbedrijven en architecten, kijken we naar budget, gestelde eisen en kwaliteit en nemen de esthetische wensen van de architect mee in het totaalproces. Zo biedt Balco voor elk project een passend advies.

Wil je meer weten over onze oplossingen voor renovatie-, transformatie- of nieuwbouwprojecten? Neem dan contact met ons op!

Lees hier meer over de voordelen van balkonbeglazing. Lees hier meer over de voordelen van galerijbeglazing.

Abonneer op onze nieuwsbrief!

Krijg doorlopend informatie over onze producten en oplossingen voor verenigingen van eigenaren, gemeentelijke woningcorporaties, particuliere eigenaren, architecten en bouwers.