Menu

Taal:

Balco Group neemt Riikku Group Oy over

Balco Group AB heeft overeenstemming bereikt en de overname van alle aandelen in Riikku Group Oy voltooid, een van de leidende bedrijven in Finland op het gebied van balkonbeglazing.

De overname, de grootste die Balco Group tot nu toe heeft voltooid, zal vanaf 1 januari 2024 worden geconsolideerd en wordt verwacht een positieve bijdrage te leveren aan de winst per aandeel gedurende het volledige jaar 2024. Balco Group heeft door deze overname een sterke positie op de Finse balkonmarkt verworven en zijn assortiment in het segment van nieuwbouw versterkt. De overname versterkt ook de marktpositie van Balco Group in de Scandinavische landen, wat overeenkomt met de langetermijnstrategie van de groep.

Balco Group heeft een goed potentieel om Riikku’s producten op onze andere markten te verkopen.

”De overname van Riikku Group is de grootste die Balco Group tot nu toe heeft uitgevoerd en versterkt ons aanbod in Finland en onze positie als marktleider in balkonleverancier in de Scandinavische landen. Door de expertise van Balco Group op het gebied van renovatie zien we een groot potentieel om de verkoop van Riikku in dit segment te vergroten. Bovendien zien we een goed potentieel om Riikku’s producten op onze andere markten te verkopen”, zegt Camilla Ekdahl, president en CEO van Balco Group.

Balco Group neemt Riikku Group Oy over
Balco Group neemt Riikku Group Oy over

Neem even de tijd om het volledige persbericht te lezen, dat beschikbaar is op balcogroup.se.


Hoogwaardige prefab balkonsystemen voor nieuwbouw, renovatie en transformatie

Balco is de marktleider in Europa voor balkons en balkonbeglazing. Het balkon als energiebron? Balco biedt een oplossing! Wil je meer weten over onze oplossingen voor renovatie-, transformatie- of nieuwbouwprojecten? Neem dan contact met ons op!

Balco is actief in verschillende landen in Europa. Zweden, Denemarken, Finland, Noorwegen, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Balco balkonbeglazing balkon galerijbeglazing
Unieke en instelbare balkonoplossingen van Balco
Balco balkonbeglazing balkon galerijbeglazing
Een glazen balkon vergroot het wooncomfort van de bewoners.

Balco – Innovatieve balkonsystemen, balkonbeglazing en galerijbeglazing

Als gespecialiseerde leverancier binnen de balkonbranche ontwerpt, produceert en monteert Balco innovatieve balkonsystemen en balkonbeglazing. We zijn marktleider in Europa op het gebied van balkons voor grootschalige renovatie-, transformatie- en verduurzamingsprojecten. Daarnaast zijn al onze balkonsystemen zeer geschikt voor nieuwbouw.

Als betrouwbare partner van woningcorporaties, aannemingsbedrijven en architecten, kijken we naar budget, gestelde eisen en kwaliteit en nemen de esthetische wensen van de architect mee in het totaalproces. Zo biedt Balco voor elk project een passend advies.

Wil je meer weten over onze oplossingen voor renovatie-, transformatie- of nieuwbouwprojecten? Neem dan contact met ons op!

Lees hier meer over de voordelen van balkonbeglazing. Lees hier meer over de voordelen van galerijbeglazing.

Abonneer op onze nieuwsbrief!

Krijg doorlopend informatie over onze producten en oplossingen voor verenigingen van eigenaren, gemeentelijke woningcorporaties, particuliere eigenaren, architecten en bouwers.