Menu

Taal:

Balco installeert duurzame klimaatgevel bij Mozartflat Tilburg

Al eerder schreven we over de Mozartflat in Tilburg, waar de aanpak van betonrot uitmondde in een compleet verduurzamingstraject voor de flat. De Balco klimaatgevel speelt hierbij een cruciale rol. Inmiddels is de installatie van de glazen klimaatgevel in volle gang. Een ware eyecather, volgens de bewoners, die daarnaast erg blij zijn dat de energie- en onderhoudskosten worden verlaagd, terwijl het wooncomfort wordt verhoogd. Dankzij een goede samenwerking tussen Balco, de VvE, de gemeente Tilburg, het Nationaal Warmtefonds, de bewoners en woningcorporatie WonenBreburg, die een probleem wisten om te buigen naar een kans, ontstaat een duurzame toekomst voor de Mozartflat. VvE Belang Magazine wijdde er een artikel aan. 


Balco is de marktleider in Europa voor balkons en balkonbeglazing. Wil je meer weten over onze oplossingen voor renovatie-, transformatie- of nieuwbouwprojecten? Neem dan contact met ons op!

Balco is actief in verschillende landen in Europa. Zweden, Denemarken, Finland, Noorwegen, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Abonneer op onze nieuwsbrief!

Krijg doorlopend informatie over onze producten en oplossingen voor verenigingen van eigenaren, gemeentelijke woningcorporaties, particuliere eigenaren, architecten en bouwers.