Menu

Taal:

Balco: Uw Complete Partner

Balco: Uw Complete Partner voor Renovatie, Transformatie en Nieuwbouw

Bij renovatie, transformatie en nieuwbouw is het cruciaal om een betrouwbare partner te hebben die niet alleen voldoet aan budgetten en kwaliteitseisen, maar ook flexibiliteit en esthetisch inzicht biedt. Balco staat bekend als een dergelijke betrouwbare partner, waarbij open balkons een centrale rol spelen.

Voordelen van Balco als Totaalleverancier

Als betrouwbare partner kijken wij naar budget, gestelde eisen en kwaliteit en nemen we de esthetische wensen van de architect mee in het totaalproces. Onze flexibele aanpak binnen de Balco-producten stelt hoge eisen aan ons als fabrikant en leverancier.

Sterke Technische Vaardigheden

Dankzij de sterke technische vaardigheden van onze ingenieurs, de uitgebreide ervaring van onze projectmanagers en het zeer gemotiveerde voltallige Balco-team zijn wij de betrouwbare en stabiele partner waar je op kunt bouwen.

Balco Balkonsystemen: Totaaloplossing van A-Z

Balco biedt voor elk specifiek project een totaaloplossing op het gebied van prefab balkons en beglazingsystemen. Van schetsontwerp tot productie, van levering tot en met montage, wij zijn er in elke fase van het project.

Onze producten bieden een breed scala aan opties qua ontwerp, draagconstructie, hekwerk, raamsystemen, glas, kleuren en materialen. Hierdoor kunnen we aan de unieke eisen van elk project voldoen en zorgen voor open balkons die niet alleen functioneel zijn maar ook esthetisch aansluiten bij de architectonische visie.

Balco Levitate balkon
Balco Levitate
Balco Levitate balkon
Balco Levitate balkon

Levitate: Het Ideale Balkonsysteem voor Nieuwbouw

Speciaal ontworpen voor nieuwbouwprojecten biedt ons balkonsysteem Levitate een perfecte combinatie van modern design, duurzaamheid en functionaliteit. Levitate voegt waarde toe aan nieuwe woningen door een eigentijdse uitstraling te combineren met praktische kenmerken.

AluOne en AluTwo: Innovatieve Balkonsystemen voor Renovatie

Voor renovatieprojecten bieden onze balkonsystemen AluOne en AluTwo innovatieve oplossingen. Met hun lichte constructie en aanpasbare ontwerp passen ze naadloos in bestaande structuren, waardoor renovatie eenvoudig en efficiënt wordt. Deze systemen tillen gerenoveerde woningen naar een hoger niveau qua esthetiek en functionaliteit.

Kies Balco als uw complete partner voor hoogwaardige open balkons in renovatie, uitbreiding en nieuwbouwprojecten. Samen bouwen we aan duurzame en esthetisch aantrekkelijke woningen.


Balco Balkonsystemen B.V.

Balco is de marktleider in Europa voor balkons en balkonbeglazing. Het balkon als energiebron? Balco biedt een oplossing! Wil je meer weten over onze oplossingen voor renovatie-, transformatie- of nieuwbouwprojecten? Neem dan contact met ons op!

Balco is actief in verschillende landen in Europa. Zweden, Denemarken, Finland, Noorwegen, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Balco balkonbeglazing balkon galerijbeglazing
Unieke en instelbare balkonoplossingen
Balco balkonbeglazing balkon galerijbeglazing
Balkonbeglazing van Balco

Innovatieve balkonsystemen, balkonbeglazing en galerijbeglazing

Als gespecialiseerde leverancier binnen de balkonbranche ontwerpt, produceert en monteert Balco innovatieve balkonsystemen en balkonbeglazing. We zijn marktleider in Europa op het gebied van balkons voor grootschalige renovatie-, transformatie- en verduurzamingsprojecten. Daarnaast zijn al onze balkonsystemen zeer geschikt voor nieuwbouw.

Als betrouwbare partner van woningcorporaties, aannemingsbedrijven en architecten, kijken we naar budget, gestelde eisen en kwaliteit en nemen de esthetische wensen van de architect mee in het totaalproces. Zo biedt Balco voor elk project een passend advies.

Wil je meer weten over onze oplossingen voor renovatie-, transformatie- of nieuwbouwprojecten? Neem dan contact met ons op!

Lees hier meer over de voordelen van balkonbeglazing. Lees hier meer over de voordelen van galerijbeglazing.

Abonneer op onze nieuwsbrief!

Krijg doorlopend informatie over onze producten en oplossingen voor verenigingen van eigenaren, gemeentelijke woningcorporaties, particuliere eigenaren, architecten en bouwers.