Menu

Taal:

Balco helpt klanten met het verbeteren van hun energie-efficiëntie

Balco legt de lat nu hoger en heeft een energiestrateeg aangenomen. Hierdoor kunnen we een grote stap zetten in het helpen van onze klanten met duurzaamheidsvraagstukken. Nisse Larsson, die deze nieuwe functie gaat invullen, zal zich vooral bezighouden met energiebesparende maatregelen in het vastgoed van klanten.

Energiestrateeg

Balco is een van Europa’s toonaangevende fabrikanten van beglaasde en open balkons. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1987 is er veel gebeurd. Vandaag de dag zijn we actief in acht landen, hebben we meer dan 500 medewerkers en onze belangrijkste klanten zijn vereniging van eigenaren, huurwoningen en aannemers. Nu groeit ons bedrijf nog verder met de toevoeging van een energiestrateeg – een volledig nieuwe rol bij Balco. 

Energie-efficiëntie

Nisse Larsson zal het strategische energiewerk gaan leiden; het creëren van een totaalbeeld van het pand van de klant en de energiebehoeften. Hij zal onze klanten helpen hun energie-efficiëntie te verbeteren en zal ook de resultaten ervan opvolgen. Nisse heeft uitgebreide ervaring in het veld en heeft met succes gewerkt aan energie-optimalisatie van veel panden en gebouwen in heel Zweden.

Klimaatsmarter

“Balco biedt de klant een totaaloplossing en neemt het hele project uit handen,” zegt Nisse. Ons uitgangspunt is het onderhoudsplan van het pand: we kijken naar wat er nodig is en we kijken naar de mogelijkheden voor de betreffende woning. Van oudsher waren balkons en gevels ons terrein, maar nu breiden we aanbod uit met onder andere zonnecellen en ventilatie-optimalisatie. We kunnen ook helpen met metingen met betrekking tot individuele energiemeting en facturering, waarbij we het verbruik van warm water en huishoudelijke elektriciteit op appartementsniveau meten. 

“Ik kijk er echt naar uit om de klanten van Balco te helpen klimaatsmarter te worden,” zegt Nisse.


Hoogwaardige prefab balkonsystemen voor nieuwbouw, renovatie en transformatie

Balco is de marktleider in Europa voor balkons en balkonbeglazing. Het balkon als energiebron? Balco biedt een oplossing! Wil je meer weten over onze oplossingen voor renovatie-, transformatie- of nieuwbouwprojecten? Neem dan contact met ons op!

Balco is actief in verschillende landen in Europa. Zweden, Denemarken, Finland, Noorwegen, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Balco balkonbeglazing balkon galerijbeglazing
Balco balkonbeglazing balkon galerijbeglazing

Innovatieve balkonsystemen, balkonbeglazing en galerijbeglazing

Als gespecialiseerde leverancier binnen de balkonbranche ontwerpt, produceert en monteert Balco innovatieve balkonsystemen en balkonbeglazing. We zijn marktleider in Europa op het gebied van balkons voor grootschalige renovatie-, transformatie- en verduurzamingsprojecten. Daarnaast zijn al onze balkonsystemen zeer geschikt voor nieuwbouw.

Als betrouwbare partner van woningcorporaties, aannemingsbedrijven en architecten, kijken we naar budget, gestelde eisen en kwaliteit en nemen de esthetische wensen van de architect mee in het totaalproces. Zo biedt Balco voor elk project een passend advies.

Wil je meer weten over onze oplossingen voor renovatie-, transformatie- of nieuwbouwprojecten? Neem dan contact met ons op!

Lees hier meer over de voordelen van balkonbeglazing. Lees hier meer over de voordelen van galerijbeglazing.

Abonneer op onze nieuwsbrief!

Krijg doorlopend informatie over onze producten en oplossingen voor verenigingen van eigenaren, gemeentelijke woningcorporaties, particuliere eigenaren, architecten en bouwers.