Menu

Taal

NO DK NL DE PL EN CH SV FI

Balco lichtgewicht prefab balkons voor CLT

Het gebruik van CLT-constructies in gebouwen is absoluut een groeiende markt. Het bouwen met hout zit in ons DNA, aangezien Balco haar oorsprong in Zweden vindt en daar al veel meer met hout gebouwd wordt.

Mede door de ontwikkelingen in circulair en duurzaam bouwen in Nederland, is bouwen met CLT een trend waar Balco in gelooft en veel ervaring in heeft. We merken dat opdrachtgevers steeds vaker kiezen voor een duurzame constructie en daarbij een passende oplossing voor balkons zoeken. Doordat het Balco balkonsysteem achteraf wordt gemonteerd, kan deze aan het einde van de levensduur van een gebouw weer gedemonteerd worden, wat goed past bij de gedachte van circulair bouwen.

Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring met prefab balkonsystemen, heeft Balco ook voor projecten waar met CLT-constructies wordt gewerkt, passende maatwerk ontwerpen voor balkons. Om nóg beter aan te kunnen sluiten bij de vraag vanuit de markt, zijn er momenteel verschillende gesprekken gaande bij meerdere CLT-partijen in de Nederlandse markt.

Wil je meer informatie over de Balco balkons voor CLT-constructies en houtskeletbouw?

Neem dan contact op met Job Hessel via job.hessel@balco.nl of 0630131384