Menu

Taal:

Uitnodiging – Balco Productdemonstratie – 1 feb om 15.00 – Utrecht!

Benieuwd naar de Balco Group oplossingen voor balkon- en galerijrenovatie? De toepassingen op het gebied van gevelrenovatie, woningverbetering of verduurzaming?

Op 1 februari om 15.00 geef ik samen met mijn collega David Andersson een productdemonstratie van de Balco Group beglazingen voor balkons en galerijen op ons nieuwe kantoor op de Floridadreef 108 te Utrecht.

Wij zullen onder andere de volgende systemen laten zien:

* ’Twin’ beglazing met schuif-draairamen  voor VvEs en woningcorporaties

* ’Vista’ en ’Vision’ beglazingen met profielloze ramen voor transformatieprojecten

* ’Space’ glazen schuifpui

* ’Access’ beglazing voor galerijen

 

Vastgoedprofessionals zijn van harte welkom om kennis met Balco te maken en technische vragen te stellen.  Wil je de demonstratie bijwonen? Meld je aan via richard.matchett@balco.nl. Bellen kan ook natuurlijk via 0657779170.

Tot ziens op 1 februari!


Hoogwaardige prefab balkonsystemen voor nieuwbouw, renovatie en transformatie

Balco is de marktleider in Europa voor balkons en balkonbeglazing. Het balkon als energiebron? Balco biedt een oplossing! Wil je meer weten over onze oplossingen voor renovatie-, transformatie- of nieuwbouwprojecten? Neem dan contact met ons op!

Balco is actief in verschillende landen in Europa. Zweden, Denemarken, Finland, Noorwegen, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Balco balkonbeglazing balkon galerijbeglazing
Balco balkonbeglazing balkon galerijbeglazing

Innovatieve balkonsystemen, balkonbeglazing en galerijbeglazing

Als gespecialiseerde leverancier binnen de balkonbranche ontwerpt, produceert en monteert Balco innovatieve balkonsystemen en balkonbeglazing. We zijn marktleider in Europa op het gebied van balkons voor grootschalige renovatie-, transformatie- en verduurzamingsprojecten. Daarnaast zijn al onze balkonsystemen zeer geschikt voor nieuwbouw.

Als betrouwbare partner van woningcorporaties, aannemingsbedrijven en architecten, kijken we naar budget, gestelde eisen en kwaliteit en nemen de esthetische wensen van de architect mee in het totaalproces. Zo biedt Balco voor elk project een passend advies.

Wil je meer weten over onze oplossingen voor renovatie-, transformatie- of nieuwbouwprojecten? Neem dan contact met ons op!

Lees hier meer over de voordelen van balkonbeglazing. Lees hier meer over de voordelen van galerijbeglazing.

Abonneer op onze nieuwsbrief!

Krijg doorlopend informatie over onze producten en oplossingen voor verenigingen van eigenaren, gemeentelijke woningcorporaties, particuliere eigenaren, architecten en bouwers.