Menu

Taal

NO DK NL DE PL EN CH SV FI

Wij zijn verhuisd!

Balco Balkonsystemen BV is per 1 januari 2018 verhuisd naar een nieuwe kantoor met showroom op de Floridadreef 108 te Utrecht. Deze locatie aan de rand van de stad, dichtbij de A2, is zeer goed bereikbaar voor bezoekers.

Vanuit de nieuwe vestiging in Utrecht, bedient Balco haar opdrachtgevers, relaties en partners in Nederland vanuit een centrale locatie.

“Met een vestiging met showroom in Utrecht, kunnen wij direct schakelen met geïnteresseerde partijen. Vanaf medio februari zijn onze zakelijke relaties van harte welkom om de nieuwste Balco producten te bezichtigen. Daarbij houden wij een maandelijks Open Dag speciaal voor Verenigingen van Eigenaren en VvE Beheerders”, vertelt Richard Matchett, Algemeen Directeur van Balco Balkonsystemen BV. “Veel VvE’s hebben specifieke vragen over de voordelen van glazen balkons; tijdens een Open Dag worden demonstraties van de verschillende systemen gehouden met aandacht voor de wensen van VvE’s”.

Wilt u een demonstratie van de Balco producten bijwonen? Bent u geïnteresseerd en wenst u een afspraak te maken? Neemt u dan contact met Balco op via balco@balco.nl of bel Richard Matchett via 0657779170