Menu

Taal:

Wij zijn verhuisd!

Balco Balkonsystemen BV is per 1 januari 2018 verhuisd naar een nieuwe kantoor met showroom op de Floridadreef 108 te Utrecht. Deze locatie aan de rand van de stad, dichtbij de A2, is zeer goed bereikbaar voor bezoekers.

Vanuit de nieuwe vestiging in Utrecht, bedient Balco haar opdrachtgevers, relaties en partners in Nederland vanuit een centrale locatie.

“Met een vestiging met showroom in Utrecht, kunnen wij direct schakelen met geïnteresseerde partijen. Vanaf medio februari zijn onze zakelijke relaties van harte welkom om de nieuwste Balco producten te bezichtigen. Daarbij houden wij een maandelijks Open Dag speciaal voor Verenigingen van Eigenaren en VvE Beheerders”, vertelt Richard Matchett, Algemeen Directeur van Balco Balkonsystemen BV. “Veel VvE’s hebben specifieke vragen over de voordelen van glazen balkons; tijdens een Open Dag worden demonstraties van de verschillende systemen gehouden met aandacht voor de wensen van VvE’s”.

Wilt u een demonstratie van de Balco producten bijwonen? Bent u geïnteresseerd en wenst u een afspraak te maken? Neemt u dan contact met Balco op via balco@balco.nl of bel Richard Matchett via 0657779170


Hoogwaardige prefab balkonsystemen voor nieuwbouw, renovatie en transformatie

Balco is de marktleider in Europa voor balkons en balkonbeglazing. Het balkon als energiebron? Balco biedt een oplossing! Wil je meer weten over onze oplossingen voor renovatie-, transformatie- of nieuwbouwprojecten? Neem dan contact met ons op!

Balco is actief in verschillende landen in Europa. Zweden, Denemarken, Finland, Noorwegen, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Balco balkonbeglazing balkon galerijbeglazing
Balco balkonbeglazing balkon galerijbeglazing

Innovatieve balkonsystemen, balkonbeglazing en galerijbeglazing

Als gespecialiseerde leverancier binnen de balkonbranche ontwerpt, produceert en monteert Balco innovatieve balkonsystemen en balkonbeglazing. We zijn marktleider in Europa op het gebied van balkons voor grootschalige renovatie-, transformatie- en verduurzamingsprojecten. Daarnaast zijn al onze balkonsystemen zeer geschikt voor nieuwbouw.

Als betrouwbare partner van woningcorporaties, aannemingsbedrijven en architecten, kijken we naar budget, gestelde eisen en kwaliteit en nemen de esthetische wensen van de architect mee in het totaalproces. Zo biedt Balco voor elk project een passend advies.

Wil je meer weten over onze oplossingen voor renovatie-, transformatie- of nieuwbouwprojecten? Neem dan contact met ons op!

Lees hier meer over de voordelen van balkonbeglazing. Lees hier meer over de voordelen van galerijbeglazing.

Abonneer op onze nieuwsbrief!

Krijg doorlopend informatie over onze producten en oplossingen voor verenigingen van eigenaren, gemeentelijke woningcorporaties, particuliere eigenaren, architecten en bouwers.